Fitbit Charge Stappenteller

Fitbit Charge. Fitbit HR bandje kopen en vervangen? Bekijk dan hier de Fitbit Charge HR bandje kopen en vervangen pagina met instructie video.

Fitbit Charge Activiteiten Tracker Kopen

Lees Meer/Bestellen

Fitbit Charge

Fitbit Charge

  • Prijs: € 123.00 Fitbit Charge
  • Kenmerken: De Fitbit Charge is een stap voorwaarts als het gaat om de prijs en mogelijkheden. Dit model volgt je stappen, afstand, calorieverbruik, beklimmen van trappen en de actieve minuten. Het beschikt over een klok, met automatische slaap detectie, slaap tracking, een stil trilalarm en beller-ID. Het polsbandje heeft een OLED-display en kan draadloos synchroniseren met compatibele apparaten.
  • Batterijduur: Zeven tot 10 dagen.
  • Geschikt voor: Toegewijde atleten die een allesomvattende slaap en activiteit tracker willen zonder de hoofdprijs ervoor te moeten betalen zoals bij een meer geavanceerde SmartWatch.

Koop bij bol.com

2 gedachten over “Fitbit Charge Stappenteller”

  1. Mijn Fitbit Charge HR zwart, heb ik augustus 2016 gekocht. De bovenrand van het polsbandje gaat los. Ik begrijp dat de polsband van dit type niet vervangbaar is. Wat nu?

  2. Hoi Jacky, er is een oplossing voor. Ik heb voor jou een pagina gemaakt met de oplossing. je kunt lezen waar je een nieuw Fitbit Charge HR bandje kunt kopen en hoe je het bandje kunt vervangen d.m.v. een reparatie setje:

    Bekijk hier de pagina…

Plaats een reactie