Fitbit Charge 6 vs. Charge 5: Wat Zijn de Verschillen?

Ontdek de verschillen tussen de gloednieuwe Fitbit Charge 6 en zijn voorganger, de Charge 5, terwijl we alle belangrijke aspecten, zoals prijs, ontwerp, sporttracking, gezondheidssensoren en slimme functies, onder de loep nemen. We onthullen welke van deze fitness trackers het meest geschikt is voor jouw behoeften in deze gedetailleerde vergelijking.

Fitbit Charge 6: De belangrijkste verschillen

De verschillen tussen de nieuwe Fitbit Charge 6 en de Charge 5 zijn aanzienlijk. In dit artikel zullen we de belangrijkste verschillen bespreken en ontdekken waarom de nieuwe Charge zo’n opvallende upgrade is.

1. Design en Behuizing

De behuizing van de Fitbit Charge 6 is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, terwijl de Charge 5 een andere behuizing heeft. De Charge 6 heeft een fysieke knop toegevoegd aan de zijkant, terwijl de Charge 5 volledig op touchscreen bediening vertrouwt.

2. Google Integratie

De Fitbit Charge 6 integreert Google-services zoals Google Maps en YouTube Music, waardoor je navigatie en muziekbeheer vanaf je pols kunt uitvoeren. De Charge 5 biedt deze integratie niet.

3. Verbeterde Hartslagmeting

De Charge 6 maakt gebruik van geavanceerde hartslagalgoritmen die zijn geïntroduceerd op de Pixel Watch 2, waardoor de nauwkeurigheid van hartslagmetingen tijdens intensieve trainingen met 60% wordt verbeterd ten opzichte van de Charge 5.

4. Uitgebreide Workout Modi

De Fitbit Charge 6 voegt 20 nieuwe workout-modi toe, waaronder HIIT, CrossFit en skiën, terwijl de Charge 5 deze modi niet had.

5. Ingebouwde GPS

Beide apparaten bieden GPS-tracking van workouts, maar de Charge 6 heeft verbeteringen in de nauwkeurigheid van GPS-tracking ten opzichte van de Charge 5.

6. Google Wallet

De Charge 6 ondersteunt Google Wallet voor contactloze betalingen, terwijl de Charge 5 beperkte ondersteuning bood voor Fitbit Pay.

7. Accessoires

De Fitbit Charge 6 wordt geleverd in nieuwe kleuropties, terwijl de Charge 5 verschillende kleuropties had.

Kortom, de Fitbit Charge 6 biedt aanzienlijke verbeteringen op het gebied van nauwkeurigheid, functionaliteit en integratie van Google-services in vergelijking met de Charge 5. Het is gericht op gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde fitness- en smartwatch-mogelijkheden.

Lees hieronder meer over de nieuwe Fitbit Charge 6:

Fitbit Charge 6: Fitbit’s meest geavanceerde tracker tot nu toe

Met de introductie van de Fitbit Charge 6 betreedt Fitbit het strijdperk met hun meest geavanceerde fitnesstracker ooit. Deze nieuwe wearable biedt niet alleen de nauwkeurigste hartslagmeting op een Fitbit-tracker, maar kan ook verbinding maken met compatibele fitnessapparatuur. Daarnaast kun je nu YouTube Music bedienen en gebruikmaken van Google Maps en Wallet, allemaal rechtstreeks vanaf je pols.

Bestel de Fitbit Charge 6 vandaag nog voor en ontdek hoe deze je kan helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen.

De Charge 6 helpt je op koers te blijven met je doelen, dankzij geavanceerde gezondheidssensoren en een nieuw algoritme voor machine learning. Dit zorgt voor de meest nauwkeurige hartslagmeting die je ooit hebt gezien op een Fitbit-tracker. Bovendien kan de Charge 6 verbinding maken met compatibele fitnessapparatuur en fitness-apps om je realtime hartslag tijdens workouts weer te geven. Daarnaast is hij handig voor onderweg, met zijn nieuwe tastbare zijknop, een batterijduur tot 7 dagen en de mogelijkheid om nog veel meer te doen, zoals het bedienen van YouTube Music en het gebruiken van Google Maps en Wallet.

Hier zijn alle manieren waarop de Fitbit Charge 6 je gezondheid en fitness naar een hoger niveau kan tillen.

Fitbit Charge 6: Nauwkeurige hartslagmeting

De Charge 6 introduceert de meest nauwkeurige hartslagmeting op een Fitbit-tracker tot nu toe, dankzij een verbeterd algoritme voor machine learning dat innovatie van de Pixel Watch combineert en is geoptimaliseerd voor een tracker. De nauwkeurigheid van de hartslagmeting tijdens intensieve activiteiten, zoals HIIT-trainingen, spinnen en roeien, is tot 60% verbeterd. Dit geeft je meer vertrouwen in je gezondheidsgegevens, van calorieën en Active Zone Minutes tot je Daily Readiness Score en Sleep Score. Je kunt nog steeds je hartritme beoordelen op atriumfibrillatie met de ECG-app en meldingen ontvangen bij een te hoge of te lage hartslag.

Fitbit Charge 6: Zie live je voortgang tijdens het sporten

Zie live je voortgang tijdens het sporten en maak verbinding met fitness-apps en -apparatuur Verbind je Charge 6 met compatibele trainingsapps en -apparatuur om gemotiveerd te blijven, zowel thuis als in de sportschool. Maak eenvoudig en veilig verbinding met compatibele fitnessapparatuur met versleutelde Bluetooth, zoals NordicTrack, Peloton, Concept2 en Tonal, om je realtime hartslag tijdens een workout te zien. Je kunt ook verbinding maken om je realtime hartslag weer te geven in populaire Android- en iOS-fitness-apps zoals Peloton.

Fitbit Charge 6: Optimaliseer je fitnessroutine

Optimaliseer je fitnessroutine met meer manieren om workouts bij te houden en gemotiveerd te blijven Met nog meer gepersonaliseerde manieren om workouts bij te houden en gemotiveerd te blijven, kun je er zeker van zijn dat je voldoende beweegt. Kies uit meer dan 40 trainingsmodi, waaronder 20 nieuwe opties zoals HIIT, krachttraining en snowboarden, om belangrijke workoutstatistieken te krijgen. Wil je een outdoor workout bijhouden? Laat je compatibele telefoon thuis dankzij de ingebouwde GPS van de Charge 6, waarmee je eenvoudig je afstand kunt volgen.

Fitbit Charge 6: Handige tools voor onderweg

Voor het eerst brengen we handige Google-tools naar een tracker. De Charge 6 is voorzien van Google Maps en Google Wallet, waardoor het gemakkelijk is om van workouts over te schakelen naar boodschappen en overal daartussenin. Navigeer onderweg met Google Maps voor stapsgewijze aanwijzingen rechtstreeks op je pols, of pak een snack na je workout met Google Wallet voor contactloze betalingen. Met de juiste slimme functies voor je dagelijkse routine is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een nieuwe hardlooproute te verkennen en snel te betalen voor een herstelsmoothie onderweg.

Fitbit Charge 6: Begrijp je welzijn

De gezondheids- en wellnessfuncties van de Charge 6 zijn gebaseerd op geavanceerde sensoren van Fitbit die diepgaande inzichten bieden. Hier zijn enkele manieren waarop het je helpt je gezondheid in de gaten te houden:

  • Ontwaak met je Sleep Score om te beoordelen hoe goed je hebt geslapen op basis van de tijd die je in verschillende slaapfasen doorbrengt, je hartslag tijdens het slapen, hoe rusteloos je was en meer.
  • Beheer je stress met een EDA-scan om je lichamelijke reacties in het moment te meten en bruikbare begeleiding te krijgen over hoe je stress kunt beheersen.
  • Toegang tot andere gezondheidsmetingen zoals zuurstofverzadiging in het bloed (SpO2), hartslagvariabiliteit, ademhalingsfrequentie en meer.
  • Met zes maanden Fitbit Premium inbegrepen heb je toegang tot duizenden workoutsessies, evenals mindfulness-sessies.

Ben je klaar om die Fitbit-ervaring te krijgen? Vanaf vandaag kun je de Charge 6 online bestellen voor € 159- Fitbit.com of bij geselecteerde wereldwijde retailers, met wereldwijde beschikbaarheid later dit najaar. De Charge 6 is verkrijgbaar in drie kleuropties: Obsidian, Porcelain en Coral. Er zijn ook nieuwe accessoires beschikbaar.

Bestel de nieuwe Fitbit Charge 6 bij bol.com

Fitbit Charge 6 kopen

NIEUW!

Fitbit Charge 6

5/5

Bij bol.com

Wil je weten waar je nog meer voordelig prijzen kunt vinden van diverse online winkels zoals Coolblue, Mediamarkt en Amazon? Bekijk dan onze aanbieding pagina:

Bekijk hier de Fitbit Charge 6 aanbiedingen

Plaats een reactie