NIEUWE Fitbit Charge 4 (2020) nu met ingebouwde GPS en Spotify Control

Fitbit Charge 4 activity tracker 2020 - NIEUW!

Vandaag (31 maart 2020) kondigde Fitbit de nieuwe Fitbit Charge 4 aan, en hoewel het er aan de buitenkant misschien uitziet als een Charge 3, is het de binnenkant die telt. Als je in het verleden ingebouwde GPS of NFC wilde kopen, moest je meer uitgeven. Maar nu bevat de Charge 4 dat standaard, en Spotify-bedieningselementen, naast andere nieuwe functies. Niet slecht voor € 149 euro.

Lees Meer…NIEUWE Fitbit Charge 4 (2020) nu met ingebouwde GPS en Spotify Control

Fitbit Charge 4 vs Charge 4 Special Edition (2020): wat is het verschil?

De langverwachte Fitbit Charge 4, de opvolger van de bestverkopende Charge 3, is nu beschikbaar en kun je nu kopen. Fitbit rust eindelijk zijn nieuwe fitness activiteitstracker uit met een ingebouwde GPS, een functie die door veel van zijn gebruikers werd gevraagd. Afgezien hiervan, welke andere upgrades heeft het vlaggenschip Fitbit Charge 4 dat de Charge 3 niet heeft? Lees verder om erachter te komen.

Lees Meer…Fitbit Charge 4 vs Charge 4 Special Edition (2020): wat is het verschil?

Wat is het verschil tussen Fitbit Charge 4, Charge 3 en Charge 2 Activity tracker?

Verschil Fitbit Charge 4 , Charge 3 en Charge 2

Fitbit Charge 4, 3 of 2 kopen?

Fitbit Charge 4 vs Charge 3 vs Charge 2: wat is het verschil? Welke kan ik het beste kopen? Als je een Fitbit Charge Activity tracker wilt kopen, maar je nog niet zo zeker bent welke Fitbit Charge activity tracker het beste past bij jou past, lees dan eens onderstaand vergelijken post waarbij we alle Fitbit Charge modellen (4, 3 en 2) vergelijken die tot nu toe zijn uitgekomen. Door ze te vergelijken krijg je meteen een goed beeld van welke je het beste kunt kopen.

Lees Meer…Wat is het verschil tussen Fitbit Charge 4, Charge 3 en Charge 2 Activity tracker?