Goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker Kopen?

Goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker kopen

De goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker die je op dit moment (september 2022) in de aanbieding kunt kopen kost € 105,- euro. De goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker Special Edition kost gemiddeld € 149,-. De winkels die Charge 4 in de aanbieding hebben zijn: Bol.com, Coolblue Amazon.nl.

Lees Meer…

Fitbit Charge 4 met ingebouwde GPS en Spotify Control

Fitbit Charge 4 activity tracker 2020 - NIEUW!

Op 31 maart 2020 kondigde Fitbit de Fitbit Charge 4 aan, en hoewel het er aan de buitenkant misschien uitziet als een Charge 3, is het de binnenkant die telt. Als je in het verleden ingebouwde GPS of NFC wilde kopen, moest je meer uitgeven. Maar nu bevat de Charge 4 dat standaard, en Spotify-bedieningselementen, naast andere nieuwe functies. Niet slecht voor € 149 euro.

Lees Meer…

Fitbit Charge 4 met ingebouwde GPS tracking

Fitbit Charge 4 GPS

De Fitbit Charge 4, een update van Charge 3 van vorig jaar, is in feite dezelfde tracker, maar nu met GPS.

Het is een vreemde timing voor een wereld die steeds meer wordt afgesloten en aan huis wordt gebonden, maar GPS was een functie die jarenlang op Fitbit-apparaten ontbrak. De Fitbit Charge 4 is de eerste nieuwe wearable van het bedrijf sinds de Versa 2 van vorig jaar.

Lees Meer…

Wat is het verschil tussen Fitbit Charge 4, Charge 3 en Charge 2 Activity tracker?

Verschil Fitbit Charge 4 , Charge 3 en Charge 2

Fitbit Charge 4, 3 of 2 kopen?

Fitbit Charge 4 vs Charge 3 vs Charge 2: wat is het verschil? Welke kan ik het beste kopen? Als je een Fitbit Charge Activity tracker wilt kopen, maar je nog niet zo zeker bent welke Fitbit Charge activity tracker het beste past bij jou past, lees dan eens onderstaand vergelijken post waarbij we alle Fitbit Charge modellen (4, 3 en 2) vergelijken die tot nu toe zijn uitgekomen. Door ze te vergelijken krijg je meteen een goed beeld van welke je het beste kunt kopen.

Lees Meer…