Fitbit Charge 4 Black Friday aanbieding (2021)

2021: Op zoek naar de beste Fitbit Charge 4 Black Friday aanbieding? Je bent op de juiste plaats. Hoewel de feestdagen misschien nog een beetje ver weg zijn, is november nog maar een paar weken verwijderd en zullen de Black Friday-deals binnenkomen voordat je het weet. Als je hebt gewacht om te investeren in een nieuwe fitnesstracker, hebben we goed nieuws, je kunt deze Black Friday serieuze aanbiedingen en deals verwachten op een aantal van de beste Fitbits.

Of je nu je eigen technologie wilt upgraden of wilt winkelen voor de fitnessliefhebber in je leven, een Fitbit is een geweldige investering. Alle Fitbits houden je stappen, activiteiten, verbrande calorieën en slaap bij. Ze zijn allemaal waterbestendig en hebben functies voor het volgen van de gezondheid van vrouwen, en kunnen meldingen van uw smartphone ontvangen. Alle Fitbits maken ook verbinding met de app, die een community van gebruikers heeft die je uitdagen en je helpen je doelen te bereiken.

Beste Black Friday Fitbit-deals – wat te verwachten?

Vorig jaar waren er enorme aanbiedingen op enkele van Fitbit’s nieuwste apparaten – de Fitbit Sense had bijvoorbeeld € 50 korting tijdens Black Friday-verkopen vorig jaar. Als hetzelfde dit jaar gebeurt, zien we waarschijnlijk besparingen op de nieuwe Fitbit Charge 5, de nieuwste tracker van Fitbit met een gekleurd AMOLED-touchscreen, of de populaire Fitbit Versa 3, de beste Fitbit met smartwatch-functies.

Vorig jaar zagen we deals van het merk zelf, waarbij Fitbit de prijzen op zijn website verlaagde. Daarnaast zal Amazon zeker een Fitbit of twee opnemen in zijn Black Friday-verkopen en Bol.com en Coolblue zijn ook de moeite van het bekijken waard.

Beste Fitbit Black Friday-deals: Top vroege deals

Kun je niet wachten tot Black Friday? Maak je geen zorgen, we hebben hier enkele van de beste vroege deals voor Fitbits gevonden. Op dit moment zijn er niet veel aanbiedingen op Fitbit-apparaten, maar je kunt nog steeds koopjes vinden voor Black Friday.

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4: was € 149 nu € 109 @ Amazon. Na de release van de Fitbit Charge 5, is de Fitbit Charge 4 nu 20% korting op Amazon. Met GPS en gezondheidsfuncties is de Fitbit Charge 4 voor de meeste mensen de beste fitnesstracker. Het heeft een nauwkeurige, snel verbindende GPS, een goed ontwerp en heeft verbeterde slaaptrackingtools om je te helpen je herstel op de voet te volgen.

Heeft Fitbit Black Friday-verkopen?

Hoewel we het nog niet zeker weten, had Fitbit vorig jaar zelf een geweldige uitverkoop bij de meeste van hun meest populaire modellen. Fitbit Black Friday-aanbiedinge zijn vooral populair omdat een Fitbit een geweldig kerstcadeau is voor zowel vrienden als familie. Koop ze terwijl ze in de aanbieding zijn!

De beste Fitbit Charge 4-deals van vandaag

Bol.com

Bekijk hier de Fitbit aanbiedingen bij Bol.com:

Coolblue

Bekijk hier de aanbiedingen bij Coolblue:

Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2: Was € 69,95, nu € 39,95. De Fitbit Ace 2 is een van Fitbit’s top activity trackers voor kinderen. De Ace 2 houdt stappen en actieve minuten bij, zodat je kunt zien hoeveel je kleintje gedurende de dag in beweging is geweest. Er is ook slaapregistratie, zodat je kunt zien hoeveel slaap je kind krijgt. Fitbit heeft de tracker volgestopt met leuke, motiverende functies om kinderen aan te moedigen in beweging te komen.

Bekijk ook de andere Black Friday Deals:

 

Plaats een reactie