Fitbit Charge 3 Sportbandje Paars

Het is een originele Fitbit bandje. Het Fitbit Sportbandje is in de kleur paars. Het Fitbit sport bandje is gemaakt van zachte, ademende en duurzame siliconen. De sportbanden maken het gemakkelijk om je Fitbit Charge 3 mee te nemen van werk naar work-outs en overal daar tussenin.

Bestel het Fitbit Sportbandje in de kleur paars bij:

Wil je meer paarse Fitbit sport bandjes of gewone Fitbit bandjes zien? Bekijk dan onderstaand aanbod. Kies het bandje bij de stijl die het beste bij jou past.

PS – Het kan zo zijn dat je nu nog geen bandjes via een Nederlandse online winkel kunt kopen (ik heb daarvoor, voor nu, linkjes geplaatst naar AliExpress) dat komt omdat de Fitbit Charge nieuw is en nog niet officieel in de winkel te koop (wel in de voorverkoop). De bandjes worden nu gemaakt maar zijn nog niet klaar voor de verkoop in Nederland. Zodra dat wel het geval is zul je hier het nieuwe aanbod Charge 3 bandjes zien en of goed worden doorgeleid naar de betreffende band.

PS Het bestellen bij /via AliExpress gaat super goed. De bandjes worden snel geleverd (de levertijd is iets langer dan als je het in Nederland besteld) en de producten zijn goed en goedkoop.

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Paars
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Paars Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Blauw
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Blauw Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Wit
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Wit Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Zwart
Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Screenprotector
6 Pack
Fitbit Charge 3 Screen Protector
Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Oplaadkabel
USB
Fitbit Charge 3 - Oplaadkabel - USB
Bestel via Conrad

Meer Fitbit Charge 3 bandjes? KLIK HIER voor het complete bandjes overzicht

Plaats een reactie