Fitbit Charge 3 Setup Nederlands

Fitbit Charge 3 Setup Nederlands en gebruiksaanwijzing

Fitbit Charge 3 setup in het Nederlands. Deze Fitbit setup helpt je bij het snel instellen van je Fitbit activity tracker. Lees en download hier Fitbit Charge 3 Setup en de handleiding.

De Fitbit Charge 3 handleiding kun je hieronder downloaden. NOTE! (23-12-2018) De Nederlandse handleiding is er nu ook en staat hieronder als download online.

Download hier de Fitbit Charge 3 Handleiding (in het Nederlands):
Fitbit Charge 3 (297860 downloads )

Download hier de Fitbit Charge 3 Handleiding (in het Engels):
Fitbit Charge 3 Handleiding (EN) 2018 (35736 downloads )

De Fitbit-instelling garandeert dat je de tracker informatie kan synchroniseren met de officiële Fitbit-website of in de Fitbit-applicatie, waar je gedetailleerde gegevens kunt vinden over je gegevens, authentieke patronen, logboek onderhoud, instellingen, problemen en nog veel meer kunt zien met tips en trucs.

Fitbit Charge 3 Activity tracker

Heb jij nog niet de nieuwe Fitbit Charge 3 Activity tracker met touchscreen, waterdicht tot 50 meter. Met tracking voor zwemmen, hardlopen, fitnessen, yoga, slaap monitoring en nog veel en veel meer functies. Maak een keuze uit onderstaande modellen en kleuren waaronder graphite/black, rose gold/blue grey en rose gold/lavender:

Fitbit Charge 3 Activity Tracker Graphite/Black

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Graphite/Black - 2018

€ 149,95 bekijk VIDEO
Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3 Activity Tracker Rose Gold/Blue

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Rose Gold/Blue Grey - 2018

€ 149,95 bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3 HR Special Edition: met NFC chip. Lavender Woven

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Special Edition - 2018 - Lavender

€ 169,95 bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3 HR Special Edition: met NFC chip. Graphite/White Silicone

Fitbit Charge HR 3 Activity Tracker - Special Edition - 2018 - Graphite/White Silicone

€ 169,95 bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3 activity tracker instellen

Als je op zoek bent naar een goede all-round fitness tracker, koop dan de Fitbit Charge 3 activity tracker en bijbehorende -accessoires in onze online winkel. Met de Fitbit Charge 3 setup kun je snel je Fitbit Charge 3 instellen. De setup garandeert dat je de tracker informatie kunt synchroniseren met de officiële Fitbit-site waar jij o.a. gedetailleerde gegevens over je gegevens kunt krijgen, gemonitorde patronen kunt bekijken.

Als je je Fitbit Charge 3 hebt ingesteld ben je klaar om te beginnen met bewegen en sportieve activiteiten. De rest van de handleiding neemt je stap voor stap mee naar alle mogelijkheden die de Charge 3 biedt en daarbij laat het je bovendien zien hoe de Fitbit Charge vernieuwd (ge-update) kan worden wanneer gratis firmware-updates beschikbaar zijn om je Fitbit Charge 3-precisie te behouden.

De meest effectieve methode om Fitbit Charge 3 in te stellen

Je kunt Charge 3 instellen met behulp van je pc of de Fitbit-applicaties voor iOS, Android of Windows 10. Als je de Fitbit-app voor iOS, Android of Windows hebt, kun je instructies vinden op https://help.fitbit.com.

Fitbit Charge 3 instellen op de telefoon
Fitbit Charge 3 instellen

Fitbit Charge 3 instellen

Je kunt eerst de Fitbit-app downloaden op je smartphone. Het is compatibel met meer dan 200 mobiele telefoons die iOS-, Android- en Windows 10-besturingssystemen ondersteunen.

Laten we beginnen met het instellen van Fitbit Charge 3:

 1. Zorg ervoor dat de Fitbit-app compatibel is met je mobiele apparaat door http://www.fitbit.com/devices te controleren.
 2. Zoek de Fitbit-app op een van deze locaties, afhankelijk van je apparaat:
 3. Download voor iOS-apparaten zoals een iPhone of iPad de Fitbit-app via iTunes
 4. Voor Android-apparaten zoals de Google Pixel XL en Galaxy S8 download je Fitbit App via Playstore.
 5. Voor Windows 10 mobiele apparaten zoals de HP Elite x3, Lumia 950 XL of Surface Pro, download Fitbit App via Microsoft Store.
 6. Installeer de app. Merk op dat je een account nodig hebt om Fitbit Charge 3 aan te melden bij de betreffende winkel voordat je zelfs een gratis app zoals Fitbit kunt downloaden.
 7. Op het moment dat de applicatie wordt geïntroduceerd, open je deze en tik je op Join Fitbit om te beginnen. Je wordt begeleid bij het maken van een Fitbit-account en het koppelen (matchen) van je Charge 3 aan je mobiele telefoon. Matching zorgt ervoor dat de tracker en mobiele telefoon met elkaar kunnen spreken (hun informatie synchroniseren3).

Let erop dat de individuele gegevens die je in het midden van setup wordt gevraagd, worden gebruikt om je basale metabolische snelheid (BMR) te berekenen, die je beoordeelde calorieverbruik kiest. Deze gegevens zijn privé, tenzij je je Privacy-instellingen invoert en kiest om leeftijd, status of gewicht met Fitbit-medewerkers te delen.

Fitbit Charge 3 instellen op Windows 10

Als je geen mobiel apparaat hebt, kunt je je tracker instellen en synchroniseren op uw Windows 10-pc met dezelfde Fitbit-app die beschikbaar is voor mobiele Windows-apparaten.

 1. Om de app te krijgen, klikt u op de knop Start en opent u de Windows Store (Store genaamd).
 2. Zoeken naar ‘Fitbit-app’. Houd er rekening mee dat als u nog nooit een app uit de winkel op uw computer heeft gedownload, u wordt gevraagd om een account te maken.
 3. Open de app en volg de instructies om een Fitbit-account te maken en uw Charge 3 in te stellen.

Je kunt draadloos instellen en synchroniseren als je computer over Bluetooth beschikt, anders moet je de draadloze synchronisatie dongle gebruiken die in de doos is meegeleverd met je Fitbit Charge3.

Fitbit Charge 3 instellen op Windows 8.1 en laatstgenoemde

Fitbit Charge 3 instellen
Fitbit Charge 3 instellen

Als je geen compatibel mobiel apparaat heeft, kunt je je tracker instellen met een computer en je Fitbit-statistieken bekijken op fitbit.com. Om deze methode te gebruiken, installeer je eerst een gratis softwaretoepassing genaamd Fitbit Connect waarmee Charge 3 de gegevens synchroniseert met je fitbit.com-dashboard.

Fitbit Connect en Fitbit Charge 3 Setup installeren:

 1. Ga naar http://www.fitbit.com/setup.
 2. Scroll naar beneden en klik op de optie om te downloaden.
 3. Sla het bestand dat wordt weergegeven op wanneer daarom wordt gevraagd.
 4. Dubbelklik op het bestand (FitbitConnect_Win.exe). Het Fitbit Connect-installatieprogramma wordt geopend.
 5. Klik op Doorgaan om door het installatieprogramma te bladeren.
 6. Kies een nieuw Fitbit-apparaat instellen wanneer daarom wordt gevraagd.
 7. Houd er rekening mee dat de individuele gegevens die je tijdens de installatie wordt gevraagd, worden gebruikt om je basaal metabolisme (BMR) te bepalen, waardoor je het caloriegebruik beoordeelt. Deze gegevens zijn privé tenzij je je Privacy-instellingen invoert en selecteert om leeftijd, status of gewicht met Fitbit-begeleiders te delen.

Fitbit Charge 3 instellen op Mac

Als je geen compatibel mobiel apparaat heeft, kun je je tracker instellen met een macbook en je Fitbit-statistieken bekijken op fitbit.com. Om deze instellingsmethode te gebruiken, installeer je eerst een gratis softwaretoepassing genaamd Fitbit Connect waarmee Charge 3 de gegevens synchroniseert met je fitbit.com-dashboard.

Fitbit Connect installeren en je tracker instellen:

 1. Ga naar http://www.fitbit.com/setup.
 2. Scroll naar beneden en tik (klik) op het alternatief om te downloaden (als dit niet zichtbaar is dan is er een mogelijke kans dat er ‘Download voor Mac’ staat), kies je de juiste soort en klik je vervolgens op de keuze.
 3. Dubbeltik op het document (Installeer Fitbit Connect.pkg). Het Fitbit Connect-installatieprogramma wordt geopend.
 4. Klik op Doorgaan om door te gaan met het installatieprogramma.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om een Fitbit-account te maken en je Charge 3 te associëren. Setup op een Mac kan grotendeels op afstand gebeuren via Bluetooth; Als dat niet het geval is, wordt je gevraagd om verbinding te maken met de externe dongle voor het koppelen van je tracker.

Plaats een reactie