Fitbit Aria Air, Fitbit’s goedkope slimme weegschaal

Fitbit Aria Air slimme goedkope weegschaal

Goedkope Fitbit Aria Air slimme weegschaal wordt gelanceerd in oktober. Fitbit wil je helpen je gewichtsverlies bij te houden zonder veel geld uit te geven door de nieuwe slimme weegschaal van Aria Air te onthullen. In tegenstelling tot de Aria 2 weegschaal [hier] van Fitbit, die € 119,- kost, daalt de Aria Air die prijs naar € 49,95.

Het schaalt terug de functies, maar het zal nog steeds goed overweg kunnen gaan met alle Fitbit fitness trackers en smartwatches om je een uitgebreider overzicht van je gezondheid en fitness te geven.

Fitbit Aria 2 weegschaal

REVIEW

Fitbit Aria Air Zwart

3/5

Bij bol.com

Lees hier hoe je de beste (Fitbit) Weegschaal kunt kopen…

De Air beschikt over Bluetooth om gegevens te synchroniseren met de Fitbit-app en kan je gewicht en body mass index (BMI) in de loop van de tijd meten. Het zal ook compatibel zijn met Fitbit’s Premium betaalde abonnementsservice om meer gepersonaliseerde inzichten en begeleide programma’s te bieden om je doelen te bereiken.

Extra functies zijn onder meer de mogelijkheid om gewichtsdoelplannen op te stellen en de weegschaal te verbinden met partner-apps om al uw gezondheids- en fitnessgegevens op één plaats te bekijken.

Op het ontwerp ziet de Air eruit als de Aria 2, maar mist dezelfde metalen ring rond het display van de schaal. Het zal verkrijgbaar zijn in zwart en wit en is verreweg Fitbit’s meest minimalistisch ogende schaal ooit.

Fitbit Versa 3 kopen

DUO

Fitbit Inspire HR tracker + Aria Air weegschaal

4/5

Bij bol.com

De Aria Air zal eind september beschikbaar zijn voor pre-order en zal dan in oktober te koop zijn als je de goedkope slimme weegschaal wilt.

Fitbit heeft al stappen gezet om het volgen van gezondheid en fitness betaalbaarder te maken met de onthulling van zijn Inspire (HR) fitnesstrackers eerder dit jaar. Het is dus goed om te zien dat het ook hetzelfde doet voor de andere Fitbit connected apparaten.

Fitbit Sense

De Aria Air weegschaal gaat natuurlijk ook goed samen met de nieuwe Fitbit Sense, de beste smartwatch van het bedrijf tot nu toe, die vooral de slimme assistenten Alexa en Google in de Fitbit familie brengt, samen met een aangepast ontwerp en een groot aantal verbeteringen op het gebied van sporten en gezondheid.

Fitbit Sense Grijs + Fitbit Aria Air Zwart

DUO

Sense + Weegschaal

5/5

Bij Coolblue.nl  


Plaats een reactie