Fitbit Aria Air, Fitbit’s goedkope slimme weegschaal

Fitbit Aria Air slimme goedkope weegschaal

Goedkope Fitbit Aria Air slimme weegschaal wordt gelanceerd in oktober. Fitbit wil je helpen je gewichtsverlies bij te houden zonder veel geld uit te geven door de nieuwe slimme weegschaal van Aria Air te onthullen. In tegenstelling tot de Aria 2 weegschaal [hier] van Fitbit, die € 119,- kost, daalt de Aria Air die prijs naar € 49,95.

Het schaalt terug de functies, maar het zal nog steeds goed overweg kunnen gaan met alle Fitbit fitness trackers en smartwatches om je een uitgebreider overzicht van je gezondheid en fitness te geven.

Lees ook dit: *NIEUW* Fitbit Versa 2 Fitbit’s beste en mooiste smartwatch tot nu toe!

De Air beschikt over Bluetooth om gegevens te synchroniseren met de Fitbit-app en kan je gewicht en body mass index (BMI) in de loop van de tijd meten. Het zal ook compatibel zijn met Fitbit’s Premium betaalde abonnementsservice om meer gepersonaliseerde inzichten en begeleide programma’s te bieden om je doelen te bereiken.

Extra functies zijn onder meer de mogelijkheid om gewichtsdoelplannen op te stellen en de weegschaal te verbinden met partner-apps om al uw gezondheids- en fitnessgegevens op één plaats te bekijken.

Op het ontwerp ziet de Air eruit als de Aria 2, maar mist dezelfde metalen ring rond het display van de schaal. Het zal verkrijgbaar zijn in zwart en wit en is verreweg Fitbit’s meest minimalistisch ogende schaal ooit.

Aria 2 weegschaal kopen? Verkrijgbaar in zwart en wit

De Aria Air zal eind september beschikbaar zijn voor pre-order en zal dan in oktober te koop zijn als je de goedkope slimme weegschaal wilt.

Fitbit heeft al stappen gezet om het volgen van gezondheid en fitness betaalbaarder te maken met de onthulling van zijn Inspire (HR) fitnesstrackers eerder dit jaar. Het is dus goed om te zien dat het ook hetzelfde doet voor de andere Fitbit connected apparaten.

Fitbit Versa 2

De Aria Air weegschaal gaat natuurlijk ook goed samen met de nieuw aangekondigde Fitbit Versa 2, de vierde smartwatch van het bedrijf, die vooral de slimme assistent Alexa van Amazon in de Fitbit familie brengt, samen met een aangepast ontwerp en een groot aantal softwareverbeteringen.

Bestel hier de nieuwe Aria Air slimme weegschaal

Fitbit Versa 2 Kopen? Kies uit onderstaande modellen:

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Zilver Grijs

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Roze Koper

€ 199,-

Koper Roze

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper roze

€ 229,-

Koper Blauw

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Steengrijs

€ 199,-

Zilver Grijs

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Zwart

€ 199,-

Zwart

Een reactie plaatsen