Fitbit Alta Stappenteller

Fitbit Alta Stappenteller

Fitbit Alta Stappenteller

Lees Meer/Bestellen

Fitbit Alta

Fitbit Alta

  • Prijs: € 105.00 Fitbit Alta
  • Kenmerken: Deze slanke, stijlvolle tracker wordt geleverd in zwart, blauw, paars en blauwgroen “de meest gestroomlijnde manier om te blijven inspireren.” Fitbit Alta biedt de hele dag activiteiten tracking, slimme meldingen, slaap monitoring en herinneringen om te bewegen. Dit waterbestendige apparaat beschikt ook over een OLED-tap-display en draadloze synchronisatie naar compatibele apparaten.
  • Batterijduur: Tot 5 dagen.
  • Geschikt voor: nieuwkomers aan de fitness-tracker wereld. Hoewel de Alta een aantal van de componenten mist van de meer geavanceerde tegenhangers, zoals een hartslagmeter en GPS, is het is nog steeds een waardevolle tracker en misschien wel de meest visueel aantrekkelijke Fitbit.

Koop bij bol.com

Fitbit Alta “Pimpen” naar een “Glassy Gold Style”?

Bandje voor Fitbit Alta - Metaal - Goud

Voor de Fitbit Alta zijn er veel mooie en chique metalen armbanden waaronder een echt gouden armband. Wil jij in stijl een sportief en gezond leven leiden? Bestel dan de Alta Fitbit Gouden Armand.

Bestel hier je Fitbit Alta armband van Goud

Koop bij bol.com

Fitbit Alta HR 2017 *NIEUW*

Fitbit Alta HR 2017

Met trots presenteren we de gloednieuwe Fitbit Alta HR: de kleinste fitnesspolsband met de constantste hartslagmeting die er bestaat.

Bestel hier de nieuwe Fitbit Alta HR 2017

Koop bij bol.com

Bekijk hier de video over de Nieuwste Fitbit Alta HR 2017

Bestel hier de nieuwe Fitbit Alta HR 2017

Koop bij bol.com

Plaats een reactie