Leren bandje zwart Ibiza style geschikt voor Fitbit Alta of Alta HR

Leren bandje Ibiza style geschikt voor Fitbit Alta of Alta HR

Handgemaakt leren Leren bandje Ibiza style geschikt voor Fitbit Alta of Alta HR.  Dit handgemaakte Ibiza style bandje heeft mooie speelse beads en ander typische Ibiza style versieringen.

Bestel hier het handgemaakt Ibiza style leren bandje

Koop bij bol.com

Lees Meer…

Fitbit Alta HR Multicolour 10 Kleuren Bandjes

Fitbit Alta HR Multicolour 10 kleuren bandjes. Verander jij regelmatig van look en is je outfit net zo kleurrijk als jij? Dan is dit setje met 10 gekleurde Fitbit Alta (HR) bandjes uitermate geschikt voor jou.

Geschikt voor Fitbit Alta en Alta HR. 

De bandjes zijn van siliconen gemaakt, sterk en speciaal voor de Fitbit Alta HR. Het ontwerp van het bandje zorgt er voor dat het bandje lekker om je pols zit. Het bandje is ook makkelijk te verstellen door het kliksysteem.

Bestel hier het setje Fitbit Alta HR multi kleuren bandjes

Koop bij bol.com

Lees Meer…

Bandje voor Fitbit Alta Goud € 139,32

Het is de ultieme manier van een positief statement maken: Een Fitbit bandje van Goud. Je bent met dit gouden Fitbit bandje voor de Fitbit Alta niet alleen “Glassy en Chique” maar je laat ook zien dat je in stijl sportief en een gezond leven kunt leiden.

Fitbit Alta Gouden Armbandje

Geschikt voor Fitbit Alta en Alta HR.

Wil je meteen gebruik maken van je nieuwe gezonde en vooral stijlvolle levensstijl? Bestel dan de Fitbit Gouden Armand met onderstaande link.

Bestel hier het Fitbit Alta bandje van Goud

Lees Meer…

Milanees Horloge Band voor Fitbit Alta en Alta HR

Milanees Horloge Band Voor de Fitbit Alta (HR)

Elegante, 3-delige Fitbit Alta/Alta HR Milanees bandjes set in de kleuren zwart, zilver en Goud. De bandjes zijn one size (geschikt voor small en large modellen). Het horloge bandje is kras bestendig, luchtdoorlatend en heeft een flexibel ontwerp, waardoor de armband soepel om je pols valt.

Bestel hier Milanees Horloge Band Voor de Fitbit Alta en Alta HR

Koop bij bol.com

Lees Meer…