Fitbit Alta (HR) Bandje Vervangen of Kopen?

Fitbit Alta of Fitbit Alta HR bandje vervangen? Bekijk onderstaand video over hoe je een Fitbit Alta en Alta HR bandje vervangt.

Is er verschil tussen de Fitbit Alta HR en Alta-bandjes? De bandjes voor de Alta en de Alta HR zijn hetzelfde en passen beide.

De bandjes voor de Alta en de Alta HR zijn hetzelfde en passen beide op de body van de activity tracker

De bandjes van de Alta en de Alta HR zijn even groot, het enige verschil is het ontwerp van het bandje qua sluiting: de Alta HR heeft een veelal een gesp sluiting heeft in plaats van een clipsluiting.

Ben je toe aan een nieuw Fitbit Alta of HR bandje? Bekijk dan een greep uit het aanbod Fitbit Alta en HR bandjes zoals hieronder:

Als je een Alta HR gebruikt raad ik je aan Alta HR-banden te gebruiken omdat deze beter jouw gegevens af kan lezen van de hartslagsensor doordat het bandje ervoor zorgt dat de atvivity tracker beter aansluit op je huid vanwege de gespsluiting (met een gespsluiting kun je de band beter en dichter op je huid aantrekken).

Bescherm je Fitbit Alta of Alta HR Activity tracker tegen krassen, vallen en stoten

Fitbit Alta en Alta HR screen protector
Wil jij je Fitbit Alta of Fitbit Alta HR goed beschermen tegen krassen, vallen en stoten? Bestel dan de screen protector van Just in Case.
Koop bij bol.com

Bekijk hier het aanbod Fitbit Alta en Alta HR bandjes

Plaats een reactie