5 onmisbare Fitbit Premium-functies waar we niet zonder kunnen

We verkennen de Premium-functies die je nodig hebt in je leven

Fitbit biedt de beste inzichten in slaapregistratie en hartgezondheid, om nog maar te zwijgen van krachtige nieuwe statistieken zoals Active Zone Minutes. Maar als je dol bent op de gegevens die je Fitbit biedt, kun je met een Fitbit Premium-abonnement deze beter gebruiken om positievere veranderingen aan te brengen.

Lees Meer…

Welke Fitbit helpt het beste bij afvallen?

FitBit helpt afvallen

Slimme tips om af te vallen met Fitbit

Denk je erover om een Fitbit te gebruiken om af te vallen? Als je de modellen vergelijkt is het belangrijk om te weten welke Fitbit het beste is voor gewichtsverlies en het meest effectief voor je levensstijl. Elk model biedt verschillende functies en er zijn voor- en nadelen voor elk. Dus hoe zorg je ervoor dat je gewicht verliest met Fitbit en niet in plaats daarvan kilo’s aankomt?

Lees Meer…

5 Manieren waarbij wandelen je kan helpen diabetes te behandelen

5 manieren waarbij wandelen je kan helpen diabetes te behandelen

1,2 miljoen Nederlanders leven met type 2 diabetes of prediabetes.1 In feite weet 90% van de mensen met prediabetes niet eens dat zij het hebben. Maar hier is het goede nieuws: als je type 2 diabetes of prediabetes hebt kun je stappen ondernemen die je helpen diabetes te behandelen (verminderen, genezen of voorkomen).

Lees Meer…

Fitbit Aria Air, Fitbit’s goedkope slimme weegschaal

Fitbit Aria Air slimme goedkope weegschaal

Goedkope Fitbit Aria Air slimme weegschaal wordt gelanceerd in oktober. Fitbit wil je helpen je gewichtsverlies bij te houden zonder veel geld uit te geven door de nieuwe slimme weegschaal van Aria Air te onthullen. In tegenstelling tot de Aria 2 weegschaal [hier] van Fitbit, die € 119,- kost, daalt de Aria Air die prijs naar € 49,95.

Lees Meer…