Fitbit Charge 2 Screen Protector

Fitbit Charge 2 screen protector van Just in Case is de beste screen protector voor je Fitbit Charge 2.

Fitbit Charge 2 beste screen protector

Lees Meer/Bestellen

Fitbit Charge 2 Screen Protector

Fitbit Charge 2 Screen Protector is de beste screen protector van het merk Just in Case. Bescherm uw Fitbit Charge 2 door middel van een eenvoudig aan te brengen beschermfolie.

Lees Meer…

Fitbit Charge 2 Gouden Bandje Schakelband

Fitbit Charge 2 Gouden Bandje. Stijlvol en mooi goudkleurig metalen Fitbit Charge 2 bandje voor glimmer looks die jij zo graag wilt. Met dit mooie Fitbit Charge 2 bandje, goudkleurig van metaal, krijg de looks die …

Lees Meer…

Bandje voor Fitbit Alta Goud € 139,32

Het is de ultieme manier van een positief statement maken: Een Fitbit bandje van Goud. Je bent met dit gouden Fitbit bandje voor de Fitbit Alta niet alleen “Glassy en Chique” maar je laat ook zien dat je in stijl sportief en een gezond leven kunt leiden.

Fitbit Alta Gouden Armbandje

Geschikt voor Fitbit Alta en Alta HR.

Wil je meteen gebruik maken van je nieuwe gezonde en vooral stijlvolle levensstijl? Bestel dan de Fitbit Gouden Armand met onderstaande link.

Bestel hier het Fitbit Alta bandje van Goud

Lees Meer…

Fitbit Bandjes. Pimp je Fitbit met trendy Fitbit Bandjes

Natuurlijk ben je ontzettend blij met je Fitbit maar eerlijk is eerlijk dat je, als je een beetje trendsetter bent, ook wel eens wat anders om je pols wilt dan altijd hetzelfde klokje.

Fitbit Bandjes - Pimp je Fitbit

Fitbit heeft daar aan gedacht en bied een scala aan trendy Fitbit bandjes waarmee je moeiteloos je Fitbit kunt oppimpen naar je eigen smaak en of in de stemming waarin jij die dag verkeerd.

Lees Meer…

Fitbit Aria Air, Fitbit’s goedkope slimme weegschaal

Fitbit Aria Air slimme goedkope weegschaal

Goedkope Fitbit Aria Air slimme weegschaal wordt gelanceerd in oktober. Fitbit wil je helpen je gewichtsverlies bij te houden zonder veel geld uit te geven door de nieuwe slimme weegschaal van Aria Air te onthullen. In tegenstelling tot de Aria 2 weegschaal [hier] van Fitbit, die € 119,- kost, daalt de Aria Air die prijs naar € 49,95.

Lees Meer…