Wat is de beste Fitbit activity tracker voor sporten?

Fitbit Charge 5

De beste Fitbit in het algemeen

SPECIFICATIES:

Hartslagmeter: Ja GPS: Ja Waterdichtheid: 50 meter Display: 0,86 x 0,58 inch AMOLED-touchscreen Muziek aan boord: Nee Mobiele betalingen: Ja Zwemtracking: Ja Batterijduur: 7 dagen/5 uur met GPS ECG-monitor: Ja

Pluspunten:

+ Helder, altijd-aan-scherm
+ Snel aansluitende GPS
+ Toevoeging van een ECG-monitor

Minpunten:

– Geen Spotify-compatibiliteit

De Fitbit Charge 5 is de nieuwste tracker van Fitbit en heeft een aantal opwindende functies, meestal gereserveerd voor de duurdere trackers van Fitbit, waaronder een ECG-hartslagmeter. Het heldere, altijd ingeschakelde kleurenaanraakscherm is een enorme verbetering – het is gemakkelijk te lezen in fel zonlicht en is geweldig om te gebruiken tijdens een HIIT-training of tijdens een wandeling.

De Fitbit Charge 5 kan dragers ook een “Daily Readiness Score” geven, die is gebaseerd op drie verschillende statistieken: fitnessvermoeidheid (activiteit), hartslagvariabiliteit (HRV) en recente slaap.

Als je op zoek bent naar een tracker die mooi om je pols zit, goed afleesbaar is in het felle zonlicht en een aantal indrukwekkende features heeft voor het prijskaartje, dan is dit een goede koop. Als je een Fitbit Charge 3 of ouder gebruikt, is de upgrade alleen al voor het kleurenscherm de moeite waard.

Lees ook onze Fitbit Charge 5 review >
Fitbit Charge 5 vergelijken >

Bekijk en vergelijk hieronder de meest actuele en voordelige prijzen van de Fitbit Sense smartwatch bij Bol.com, Coolblue en Amazon.nl

Bekijk de prijs  bij Bol.com

Vergelijk de prijs bij andere winkels

Coolblue

Amazon.nl

Plaats een reactie