Past Screenprotector van Versa (1) op de Versa 2 Smartwatch?

ANTWOORD: Nee, de screenprotector van de Versa 1 past niet op de Versa 2. De protector van de Versa 1 is kleiner dan je Versa 2 scherm. Op dit moment (27 september 2019) is er ook nog geen Versa 2 screenprotector, maar zodra hij er wel is dan laten we je dat hier meteen weten en zetten we het online.

Als noodoplossing kun je op dit moment wel een Versa 1 screenprotector kopen. Deze biedt dan wel bescherming maar dekt niet het hele venster af. Maar goed, beter iets beschermd dan helemaal niets denk ik dan maar. En als de Versa 2 glas beschermer er is dan kun je de Versa 1 protector vervangen.

PS PS: Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht wanneer er wel een Versa 2 screen protector is? Laat dan hieronder een berichtje achter met het verzoek om op de hoogte te worden gebracht. Ik zal dan iedereen een persoonlijk berichtje sturen door een reactie op je bericht te geven waardoor jij ook bericht krijg.

Heb jij de nieuwe Fitbit Versa 2 smartwatch al?

Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - 2019 - Roze Koper Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - Special Edition - 2019 - Gewoven Grijs Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - Special Edition - 2019 - Koper Blauw
Koper Roze
€ 199,-
Zilver Grijs
€ 229,-
Koper Blauw
€ 229,-

 

Plaats een reactie