De Beste Cyber Monday Fitbit Deals voor jou! (2021)

Voordelig een Fitbit kopen? Profiteer van de beste Cyber Monday Fitbit Deals!

2021: Wanneer je een Fitbit gaat kopen, wil je dat natuurlijk wel voor een mooie prijs doen. Niemand betaalt graag te veel, zeker niet wanneer dat niet nodig is. Eén van de dagen waarop je Fitbit trackers en smartwatches onder andere met veel korting kunt scoren, is Cyber Monday. Wat dat precies voor dag is en wat je er als Fitbit lover van mag verwachten, gaan we je in dit artikel vertellen. Ben jij klaar voor de beste Cyber Monday Fitbit Deals? Lees dan snel verder! 

Ga meteen naar de beste Fitbit Cyber Monday deals…

Wat zijn de Cyber Monday Fitbit Deals van dit jaar?

Zoals elk jaar het geval is, doet Fitbit ook dit jaar weer mee met aantrekkelijke aanbiedingen. Ben jij benieuwd naar de beste Cyber Monday Fitbit Deals van dit jaar? Deze worden binnenkort bekendgemaakt. Meestal komen de deals een paar dagen voor Cyber Monday al online te staan. Zodra het klokslag twaalf uur is op maandag 29 november 2021, gaat Cyber Monday van start en kun je de beste Cyber Monday Fitbit Deals scoren. Om 23:59 uur diezelfde dag stopt de actie en zullen de prijzen snel weer teruggaan naar het standaardtarief.

Bol.com

Bekijk de beste deals bij Bol.com

Coolblue

Bekijk de beste deals bij Coolblue

Amazon.nl

Bekijk de beste deals bij Amazon.nl

Maar wat mogen we dan verwachten van de volgende Cyber Monday Fitbit Deals? Ondanks dat dat nog even afwachten is en we alleen kunnen speculeren, kun je vooral verwachten dat de oudere Fitbit modellen scherp afgeprijsd worden. Heb je altijd al een Fitbit willen kopen of wil je je verzameling uitbreiden? Dan is Cyber Monday de dag om uit te pakken. Oude modellen zijn overigens nog steeds geweldige modellen. Er zijn inmiddels alleen al een paar nieuwere versies op de markt verschenen. Daarom wordt de oudere generatie vaak met (veel) korting verkocht. En dat is heel goed nieuws, toch? ?  

Extra lang genieten van Cyber Monday Fitbit Deals!

Ondanks dat Cyber Monday officieel slechts één dag duurt, werden de Cyber Monday Fitbit Deals op de officiële website van Fitbit vorig jaar tot begin december verlengd. Daardoor kon je extra lang van korting profiteren. We weten niet zeker of dat dit jaar weer zo zal zijn, maar het is zeker interessant om dit in de gaten te houden. Mocht je op Cyber Monday niet direct een keuze kunnen maken, dan heb je wellicht nog een paar dagen extra. Het is echter nog verstandiger om je van tevoren al te oriënteren, zodat je op 29 november direct tot actie kunt overgaan. Daar helpen we je graag een handje bij! 

Cyber Monday Fitbit Charge 3 en Cyber Monday Fitbit Charge 4

Wil je een Fitbit die waterbestendig is, je stappen, hartslag, verbrande calorieën en slaap meet en die je na het opladen tot wel 7 dagen kunt gebruiken? Zoek dan niet verder. De Fitbit Charge 3 is dan een geschikt model voor jou. Nu nog even afwachten of er een Cyber Monday Fitbit Charge 3 korting aankomt en dan kan jouw dag niet meer stuk! 

De Fitbit Charge 4 is een tracker met een batterij die tot wel 7 dagen meegaat. Hij is waterproof, heeft een ingebouwde gps en meet daarmee allerlei processen in het lichaam. Met dit horloge kun je gebruikmaken van Fitbit Pay en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als er een Cyber Monday Fitbit Charge 4 aanbieding komt, dan is dit zeker een interessant model om te overwegen. 

Cyber Monday Fitbit Versa

Het is een smartwatch die na het opladen tot wel 6 dagen meegaat en die jou helpt om je doelen in de gaten te houden en na te streven, waar je ook bent. We hopen dat er ook dit jaar weer Cyber Monday Fitbit Versa deals zullen zijn, zodat je misschien wel de Cyber Monday Fitbit Versa 3 met veel korting kunt scoren! Dat model heeft een ingebouwde gps, is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en heeft een prachtig kleurenscherm. Normaal gesproken is dit horloge vrij prijzig. Juist daarom hopen wij op een mooie aanbieding tijdens de Cyber Monday Fitbit Deals! 

Cyber Monday Fitbit Sense 

Is de Fitbit Sense meer een model voor jou? Tijdens de Cyber Monday Fitbit Deals is de kans groot dat ook dit model afgeprijsd wordt. Zeker weten doen we het niet, maar de vooruitzichten voor Cyber Monday Fitbit Sense deals zijn goed. Dit Fitbit model helpt je onder andere je slaapkwaliteit te verbeteren, je hartslag in de gaten te houden en je kunt er muziek mee afspelen. Dankzij de ingebouwde gps en de Daily Readiness Score kom jij meer over je lichaam te weten dan ooit tevoren.

Meest gestelde vragen over Cyber Monday Fitbit Deals

Hopelijk ben jij na het lezen van dit artikel over de beste Cyber Monday Fitbit Deals helemaal klaar voor deze kortingsdag. Heb je toch nog vragen? Dan is de kans groot dat wij jouw vraag hieronder al beantwoord hebben. Is dat niet het geval? Laat dan even een reactie achter. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord! 

1, Wat is Cyber Monday?

Ieder jaar op Cyber Monday gaat heel Nederland (en andere landen trouwens ook!) het internet op om de beste deals te scoren bij allerlei webshops. Het is namelijk hét moment om voordelig(er) kerstinkopen te doen of nog wat leuke cadeautjes voor de Sint te scoren. Cyber Monday is een feestdag die uit Amerika is overgenomen. Het concept ziet er als volgt uit: op deze dag worden ongekend hoge kortingen weggegeven door allerlei webshops. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt deze dag vol kortingen online plaats. Toch doen ook steeds meer fysieke winkels eraan mee. 

2. Is Black Friday en Cyber Monday hetzelfde?

‘Maar is het dan niet hetzelfde als Black Friday?’ vraag je jezelf misschien af. Het antwoord luidt: ja en nee. Aan de ene kant wel, omdat er net als op Black Friday hele hoge kortingen weggegeven worden. Aan de andere kant niet, omdat Cyber Monday een online dag is om te winkelen met korting. Deze dagen vinden wel net na elkaar plaats. Daarom ontstaat er nog weleens verwarring over. Toch zijn het twee verschillende dagen en zitten er altijd net twee dagen (een weekend) tussen. Naar verwachting doen in 2021 ruim 200 webwinkels in Nederland mee aan deze actie. Het is altijd even afwachten welke webshops dat zullen zijn, maar we merken in elk geval dat Nederland ieder jaar weer enthousiaster wordt over deze Amerikaanse shopdag. Zo ook Fitbit, met haar Cyber Monday Fitbit Deals! 

3. Hoe is Cyber Monday ontstaan? 

Cyber Monday werd in 2005 geïntroduceerd als een verlengstuk van Black Friday. Op deze dag werden ontzettend hoge kortingen gegeven in de fysieke winkels in Amerika. Het gevolg was dat de voorraden snel opraakten en daardoor moesten veel mensen teleurgesteld worden. Soms uitte zich dit in ruzies en vechtpartijen, waarbij mensen letterlijk de spullen uit elkaars handen trokken. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. 

De webshops wilden ook graag inspelen op dit succesvolle kortingsmoment en besloten de maandag na Black Friday tot Cyber Monday om te dopen. Zo konden mensen niet alleen in de winkels, maar ook online van korting genieten en was de voorraad direct een stuk groter. Er zijn zelfs winkels en webshops die op Black Friday al korting geven en er vervolgens tijdens Cyber Monday nog een schepje bovenop doen door artikelen nóg meer af te prijzen. 

4. Waar kan ik zien welke Cyber Monday Fitbit Deals er dit jaar zijn? 

Zodra de Cyber Monday Fitbit Deals bekend worden gemaakt, zullen ze zichtbaar zijn op de officiële Fitbit website, maar ook op websites van andere aanbieders. Zoek je op ‘Cyber Monday Fitbit Deals’ op Google, dan zal je ze snel genoeg ontdekken.  

5. Zijn de Cyber Monday Fitbit Deals overal hetzelfde?

Houd er rekening mee dat verschillende webshops verschillende kortingen kunnen geven. Ga er daarom niet van uit dat de prijzen overal hetzelfde zullen zijn. Het is verstandig om een vergelijking te doen, wanneer je weet welk Fitbit model je graag wilt kopen. Webshops zijn (deels) vrij om hun eigen prijzen te bepalen, dus de korting per aanbieder kan hierdoor verschillen. 

6. Zijn Cyber Monday Fitbit Deals altijd beter dan Black Friday Fitbit Deals?

Het is niet met zekerheid te zeggen of de prijzen van Cyber Monday Fitbit Deals lager zullen zijn dan de Black Friday Fitbit Deals. Je doet er daarom goed aan om niet te lang te wachten. Zie jij een Fitbit horloge dat past bij jouw wensen en bij jouw budget? Laat die kans dan niet aan je voorbijgaan door te lang te wachten. Waar de ene webshop op Cyber Monday nóg meer uitpakt, zal de andere webshop de prijzen op deze dag hetzelfde houden als op Black Friday. De kans bestaat dat het model van jouw voorkeur uitverkocht raakt en dan krijg je misschien helemaal geen korting meer. Dat zou enorm zonde zijn. Wacht dus niet te lang! 

Bekijk ook onze Fitbit Black Friday deals…

Inhoudsopgave

Plaats een reactie