De Beste Black Friday Fitbit Deals vind je hier! (2023)

De Beste Black Friday Fitbit Deals!

2023: Black Friday komt er weer aan! Het perfecte moment om korting te scoren. De gemiddelde Fitbit prijs ligt rond de €150-€200. Er zijn modellen die voordeliger zijn, maar er bestaan ook luxe varianten die duurder zijn. Natuurlijk betaal je liever niet te veel voor een nieuwe Fitbit. En juist daarom is het nuttig om te weten hoe het zit met Black Friday Fitbit Deals. Wat houden deze deals precies in en wanneer vinden ze plaats? Dat gaan we je allemaal vertellen in dit artikel. Lees maar mee! 

Ga meteen naar de beste Black Friday deals…

Wat is Black Friday? 

Allereerst een korte uitleg over Black Friday, want wat is Black Friday precies? Je hebt vast weleens van de term gehoord. In Amerika is dit de dag waarop je 24 uur lang de beste koopjes kunt scoren. Vrijwel alles is op deze dag in de aanbieding en er worden fikse kortingen gegeven. Black Friday vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving. Veel werknemers in Amerika zijn op die dag vrij, dus iedereen staat klaar om te shoppen. Black Friday is in Amerika zelfs zó populair, dat het in de helft van de Amerikaanse staten als officiële vakantiedag beschouwd wordt.

Omdat Black Friday altijd aan het eind van november plaatsvindt, maken veel mensen er gebruik van om voordelig kerstinkopen te doen. De feestdagen zijn vaak al duur genoeg. Wanneer je met extra korting kerstcadeaus kunt kopen, kan dat enorm veel geld schelen! Aangezien niet iedereen het ziet zitten om de drukte in de fysieke winkels tegemoet te gaan, kiezen veel mensen ervoor om op Black Friday online te winkelen. Dit gaat een stuk sneller en je kunt gemakkelijk meerdere aanbieders met elkaar vergelijken. En online zijn net zoveel aanbiedingen te vinden als in de fysieke winkels, dus je mist niets!

Bol.com

Bekijk de beste deals bij Bol.com

Coolblue

Bekijk de beste deals bij Coolblue

Amazon.nl

Bekijk de beste deals bij Amazon.nl

Het ontstaan van Black Friday

Ben je benieuwd naar hoe Black Friday precies is ontstaan? Daar zijn verschillende theorieën over, maar het is waarschijnlijk in de stad Philadelphia in Amerika begonnen. In 1965 werd Black Friday als eerst gebruikt als term voor de drukte in de stad op de dag na Thanksgiving. In Europa wordt Zwarte Zaterdag als naam gegeven aan de dag waarop de meeste mensen in de auto stappen om op vakantie te gaan. Het ziet dan zwart van de auto’s op de snelweg. In Amerika is waarschijnlijk op die manier ook de naam bedacht voor de drukte op Black Friday. 

Een andere theorie (uit 1981) luidt dat de winkels in Amerika op de dag na Thanksgiving voor het eerst uit de rode cijfers (schulden) en dus ‘in het zwart’ kwamen. In Amerika gebruikt men zwarte inkt om positieve bedragen te beschrijven. Toch kunnen winkels in theorie het hele jaar door winst boeken. Daarom zal Black Friday niet écht de eerste dag van het jaar zijn geweest dat winkels positieve resultaten behaalden. Toch wijst deze theorie wel op het economische belang dat de feestdagen met zich meebrengen. 

Wat wel zeker is over het ontstaan van Black Friday, is het volgende. De week voor Thanksgiving werd vroeger in Amerika en Canada gevierd door middel van parades. Zo rond de 19e eeuw waren er veel warenhuizen die deze parades sponsorden en hier reclame voor maakten. De reactie van de winkels hierop, was dat zij ook flinke kortingen besloten te geven. Zij konden immers niet achterblijven. Dit leidde tot een enorme opkomst en een waanzinnige verkoop. Logisch ook, met Kerst en andere feestdagen voor de deur! Daarom is destijds besloten om van Black Friday een jaarlijks, terugkerend concept te maken. En daar profiteren wij tegenwoordig van. Niet alleen dankzij Black Friday Fitbit Deals, maar vanwege kortingen op allerlei producten van allerlei merken! 

Waarom een Black Friday Fitbit kopen?

Net zoals vrijwel alle bedrijven en merken, doet Fitbit ieder jaar mee aan Black Friday middels haar eigen Black Friday Fitbit Deals. Ben je toe aan een nieuwe Fitbit, omdat je het nieuwste model wilt kopen? Of zet je voor het eerst een stap in de wereld van Fitbit? Dan doe je er goed aan om even te wachten op Black Friday Fitbit. Waar de gemiddelde kortingen op Black Friday kunnen oplopen tot wel 80 procent, zal je ook van Fitbit een interessante prijs krijgen op deze dag! Zo kun je zelfs met een kleiner budget een Fitbit kopen. 

Voordelen van Black Friday Fitbit deals

Zoals je inmiddels wel begrepen hebt, is he scoren van Black Friday Fitbit deals heel interessant. Dat komt vooral doordat je de volgende voordelen ervaart wanneer je op deze dag besluit een Fitbit te kopen: 

 Hoge kortingen;
 Voordelig kerstcadeaus scoren; 
 Black Friday deals zijn meerdere dagen geldig; 
 Zowel online als in de winkels geldig; 
 Jezelf verwennen, gewoon omdat het kan! 

Black Friday Deals on Fitbit 2023: datum en verwachtingen

Ben je benieuwd naar de Black Friday Deals on Fitbit 2023? Wij hebben alvast voor je uitgezocht wanneer je de beste Black Friday Fitbit deals kunt scoren! Rond vrijdag 20 november starten de eerste deals. Je kunt dan alvast met korting shoppen! 

Maar wat zijn de verwachtingen rondom de Black Friday Deals for Fitbit 2023? Laten we vooropstellen dat we niets kunnen beloven. Het is voor ons immers ook afwachten. Er wordt in elk geval verwacht dat o.a. de Fitbit Versa en Fitbit Charge modellen in de aanbieding zullen zijn. Laten we hopen dat dit waar is, want dat zou veel geld schelen. Heb je interesse in deze Fitbit horloges, houd de aanbiedingen rondom Black Friday dan goed in de gaten. Je portemonnee zal je dankbaar zijn! 

Houd er rekening mee dat Black Friday Fitbit deals niet alleen zichtbaar zullen zijn op de website van Fitbit, maar ook bij andere aanbieders. Dat betekent dat er nog meer mogelijkheden zijn om van korting te profiteren. Is een Fitbit horloge op een bepaalde website uitverkocht, dan zijn er gelukkig nog andere websites die je kunt bezoeken. Je kunt bovendien zowel de fysieke winkels bezoeken als de online webshops. De prijzen kunnen variëren, dus het is de moeite waard om vergelijkingen te doen. 

Hoewel de officiële Black Friday Fitbit aanbiedingen nog niet bekend zijn, werd er vorig jaar gemiddeld €40 tot €50 korting gegeven op geselecteerde Fitbit horloges. Dat scheelt al veel geld! Vooral de oudere modellen zullen naar verwachting in prijs verlaagd worden, aangezien er vrijwel elk jaar of elke twee jaar een nieuw Fitbit model op de markt verschijnt.  

Black Friday Fitbit deals bandjes

Heb je een nieuw Fitbit horloge op het oog? Denk dan ook na over welke Fitbit bandjes je er eventueel bij wilt kopen. Voor elk model zijn Fitbit bandjes in verschillende kleuren verkrijgbaar en vaak ook in verschillende stijlen en materialen. Ook de Fitbit bandjes kunnen tijdens Black Friday Fitbit in de aanbieding zijn. Als je vooraf bedenkt welke je wilt bestellen, voorkom je dat je door te lang treuzelen een aanbieding misloopt. Fitbit deals zullen namelijk sneller uitverkopen dan je misschien verwacht. Snijd jezelf dus niet in de vingers en ga voorbereid op pad!

De meest gestelde vragen over Black Friday Fitbit deals

Ben jij al helemaal op de hoogte over de Black Friday Fitbit Deals? Of heb je nog vragen over dit onderwerp? We hebben de meest gestelde vragen in elk geval voor je geselecteerd en beantwoord. Heb je daarna toch nog vragen? Laat dan gerust een reactie achter waarin je ons vertelt welke vraag of vragen jij hebt. Dan doen wij ons best om deze zo snel mogelijk alsnog te beantwoorden! 

  1. Zijn er elk jaar Black Friday Deals for Fitbit?

In principe doet Fitbit elk jaar mee aan Black Friday. Je kunt daarom ieder jaar mooie aanbiedingen verwachten. Wellicht niet op alle Fitbit modellen, maar wel op een aantal ervan. Het is dus zeker de moeite waard om de aanbiedingen rond deze datum in de gaten te houden. 

  1. Geeft Black Friday Fitbit deals de meeste korting?

Het is natuurlijk nooit te voorspellen wat een bedrijf zal doen op het gebied van promoties en kortingen. Toch geldt voor de meeste bedrijven dat zij rond Black Friday de hoogste kortingen geven. In elk geval in Amerika. Aangezien deze dag in Nederland ook steeds populairder wordt, kun je hier ook interessante kortingen verwachten. Of het de meeste korting zal zijn die er ooit gegeven wordt, kunnen we helaas niet voorspellen. 

  1. Help! Ik heb de Black Friday deals for Fitbit gemist, wat nu?

Heb je Black Friday gemist? Geen zorgen, want de maandag na Black Friday vindt Cyber Monday plaats! Op deze dag zijn er weer ontzettend veel kortingsacties, maar dit keer alleen online. Houd de Cyber Monday Fitbit deals dus ook in de gaten, als je een nieuwe Fitbit op je verlanglijstje hebt staan! 

Als je op zoek bent naar veel korting -tot wel 35% dan zit je met de Fitbit Charge 4 goed. Niet alleen krijg je veel korting maar weet je ook zeker dat je een zeer goede Fitbit koopt. De Charge 4 heeft ingebouwde GPS en is al twee jaar tot beste activity tracker uitverkozen. 

Na de release van de Fitbit Charge 5, is de Fitbit Charge 4 nu met 35% korting op Amazon te koop. Met GPS en gezondheidsfuncties is de Fitbit Charge 4 voor de meeste mensen de beste fitnesstracker. Het heeft een nauwkeurige, snel verbindende GPS, een goed ontwerp en heeft verbeterde slaaptrackingtools om je te helpen je herstel op de voet te volgen.

Bekijk hieronder de Black Friday aanbiedingen van Bol.com, Coolblue en Amazon.nl

Bol.com

Bekijk de beste deals bij Bol.com

Coolblue

Bekijk de beste deals bij Coolblue

Amazon.nl

Bekijk de beste deals bij Amazon.nl

Meer Fitbit aanbiedingen vind je op onderstaande pagina’s:

– Fitbit Black Friday..
– Fitbit prijsvergelijker..

Voorafgaand aan Black Friday kun je moeite hebben om te beslissen of je moet wachten tot de uitverkoop of dat je gewoon een nieuwe tracker moet kopen om meteen te gebruiken.

Dat is een moeilijke vraag, die nog moeilijker wordt gemaakt door het feit dat hoewel Fitbit-deals goed kunnen zijn, ze vaak niet geweldig zijn – niet de moeite waard om maanden op te wachten.

Als je wilt dat een Fitbit begint met het bijhouden van je trainingen, kun je er net zo goed nu een kopen – het heeft geen zin om de training een aantal maanden over te slaan terwijl je wacht. Maar als je hoopt een wearable te kopen als cadeau voor iemand, vooral voor Kerstmis, is het de moeite waard om te wachten.

Bekijk hieronder de Black Friday aanbiedingen van Bol.com, Coolblue en Amazon.nl

Bol.com

Bekijk de beste deals bij Bol.com

Coolblue

Bekijk de beste deals bij Coolblue

Amazon.nl

Bekijk de beste deals bij Amazon.nl

Meer Fitbit aanbiedingen vind je op onderstaande pagina’s:

– Fitbit Black Friday..
– Fitbit prijsvergelijker..

We zien soms Fitbit-wearables aangeboden in de pre-Black Friday-verkoop, waarschijnlijk vanaf 20 november, afhankelijk van de winkel. De echt beste deals zullen echter plaatsvinden in het betreffende weekend van 24 november.

Fitbits zijn niet zoals iPads, en de verkopen komen en gaan over het algemeen niet gedurende die tijd. Typisch. De kortingen worden toegepast bij het begin van de verkoop en blijven het hele weekend gelijk.

Dat gezegd hebbende, kunnen sommige retailers ervoor kiezen om de resterende voorraad oudere Fitbits overboord te gooien – misschien de Versa 2 of Charge 4 – die enorme, maar tijdelijke kortingen, zou je kunnen krijgen op modellen die niet de nieuwste van hun lijn zijn.

Bekijk hieronder de Black Friday aanbiedingen van Bol.com, Coolblue en Amazon.nl

Bol.com

Bekijk de beste deals bij Bol.com

Coolblue

Bekijk de beste deals bij Coolblue

Amazon.nl

Bekijk de beste deals bij Amazon.nl

Meer Fitbit aanbiedingen vind je op onderstaande pagina’s:

– Fitbit Black Friday..
– Fitbit prijsvergelijker..

Bekijk ook onze Fitbit Cyber Monday deals…

Inhoudsopgave

 

Plaats een reactie