De Beste Fitbit 2024 Kopen? Ontdek hier Welke dat is!

Beste Fitbit 2024 #1: Fitbit Charge 5

De beste geavanceerde tracker

Fitbit Charge 5 kopen

Met GPS

Fitbit Charge 5

Blauw | Wit | Zwart

5/5

Bij bol.com

 • EDA Scan
 • ECG-app
 • Ingebouwde GPS
 • HR-tracking

De Fitbit Charge 5 staat op nummer één in de beste Fitbit 2024 lijst. Eerder schreven wij een uitgebreide Fitbit Charge 5 review waar je alles over dit mooie horloge kunt lezen. We verklappen alvast dat het (tot nu toe) het populairste Fitbit model is dat er bestaat. Het smalle en compacte design is voorzien van een roestvrijstalen behuizing, waardoor jouw Fitbit Charge 5 extra lang meegaat. Dankzij de siliconen infinity band zit hij wel heel lekker om je pols.  

Een Fitbit Charge 5 bandje kun je overigens gewoon verwisselen, wanneer je hem zat bent. Verder is dit Fitbit horloge voorzien van o.a. EDA-stressmonitoring, een herstelscore meter, ECG-sensor en kun je er onder begeleiding ademhalingssessies mee doen. De Fitbit Charge 5 is daarmee tegelijkertijd de coach die jou kalmeert wanneer dat nodig is. Lees de Fitbit Charge 5 Review voor meer informatie. 

Charge 5 vergelijken en de prijs bekijken:

Lees meer…

Nieuwe Fitbit 2024: Fitbit Charge 6

De nieuwe Fitbit Charge 6

Fitbit Charge 6 kopen

NIEUW!

Fitbit Charge 6

5/5

Bij bol.com

 • Verbeterde Hartslagmeting: De Charge 6 maakt gebruik van geavanceerde hartslagalgoritmen, wat resulteert in nauwkeurigere metingen tijdens workouts, een verbetering van 60% ten opzichte van de Charge 5.
 • Google Integratie: De Charge 6 integreert Google-services zoals Maps en YouTube Music voor extra functionaliteit, terwijl de Charge 5 deze integratie niet biedt.
 • Uitgebreide Workout Modi: De Charge 6 voegt 20 nieuwe workout-modi toe, waaronder HIIT en CrossFit, terwijl de Charge 5 deze modi niet had.
 • Ingebouwde GPS: Beide apparaten bieden GPS-tracking van workouts, maar de Charge 6 heeft verbeteringen in de nauwkeurigheid van GPS-tracking ten opzichte van de Charge 5.
 • Google Wallet: De Charge 6 ondersteunt Google Wallet voor contactloze betalingen, terwijl de Charge 5 beperkte ondersteuning bood voor Fitbit Pay.

De Fitbit Charge 6 prijkt bovenaan de lijst van beste Fitbits voor 2024 en gaat verder waar zijn voorganger ophield. Deze nieuwste toevoeging aan de Fitbit-familie biedt een slank en compact ontwerp met een duurzame roestvrijstalen behuizing, waardoor de Charge 6 een stijlvolle en robuuste metgezel is voor je dagelijkse avonturen. Bovendien kun je met de verwisselbare bandjes je look aanpassen aan elke gelegenheid.

Wil je meer weten over wat de Fitbit Charge 6 te bieden heeft? Bekijk onze uitgebreide Fitbit Charge 6 review voor alle details en ontdek waarom dit de perfecte metgezel is voor een gezonde levensstijl..

Charge 6 vergelijken en de prijs bekijken:

Lees meer…

Beste Fitbit 2024 #2: Fitbit Versa 3

De beste allround smartwatch

Fitbit Versa 3 kopen

Met GPS

Fitbit Versa 3

5/5

Bij bol.com

 • Ingebouwde GPS
 • Actieve zone minuten
 • Volgen van gezondheid
 • Alexa en Spotify

In 2020 kwam de Fitbit Versa 3 uit. Dankzij de verschillende Fitbit Versa 3 bandjes laat je dit model alsnog zo goed mogelijk bij jouw stijl passen. Eerder schreven wij een Fitbit Versa 3 Review, maar de belangrijkste functionaliteiten en mogelijkheden sommen we even op.  

Zo heeft Fitbit Versa 3 ingebouwde gps, een aanraakgevoelig gedeelte aan de zijkant in plaats van een fysieke knop en hij kan heel veel. Zo houdt hij niet alleen je activiteiten bij, maar ook de maximale snelheid waarmee je zuurstof opneemt. Heb je mogelijk slaapapneu? Dan vertelt deze Fitbit jou dat, zodat je ermee naar de huisarts kunt gaan. De Fitbit Versa 3 gebruik je tijdens allerlei leuke sporten en je kunt er ook muziek mee luisteren op Deezer en Spotify. Dit lichtgewichte Fitbit horloge voelt comfortabel aan en is krasbestendig. 

Fitbit Versa 3 vergelijken en de prijs bekijken:

Lees meer…

Beste Fitbit 2024 #3: Fitbit Versa 4

De beste voor je trainingsroutine

Fitbit Versa 4

Met GPS

Fitbit Versa 4

5/5

Bij bol.com

NIEUW: Er is nu ook de nieuwe nieuwe Fitbit Versa 4. Het verschil met de Versa 3 is dat de Versa 4 meer trainingsmodi heeft, een fysieke knop aan de zijkant heeft en slanker en lichter is.  Deze zou je dus kunnen overwegen als een upgrade van de Versa 3 of als je er nog geen hebt en je er één wilt kopen maar niet weet welke het beste voor je is. Als je meer wilt weten over wat precies de verschillen zijn, lees dan ook de verschillen pagina’s.

 • Dagelijkse gereedheidsscore
 • Dun, lichtgewicht
 • Actieve Zone Minuten
 • Ingebouwde GPS
 • Begeleide trainingen

Haal betere resultaten uit je trainingsroutine met de nieuwe Versa 4 + Fitbit Premium. Deze lichtgewicht en comfortabele smartwatch is ontworpen voor fitness en heeft een dagelijkse gereedheidsscore, actieve zone-minuten, 40+ trainingsmodi en GPS. Blijf verbonden met oproep-, sms- en app-meldingen en krijg onderweg hulp met Google Wallet en Maps om je pols.

Producteigenschappen:

 • Dagelijkse gereedheidsscore – Deze score laat zien of je lichaam klaar is voor een training of herstel nodig heeft, zodat jij je plannen dienovereenkomstig kunt aanpassen.
 • Dun, lichtgewicht en comfortabel ontwerp – Blijf de hele dag comfortabel, tijdens trainingen, slaap en meer met een dun, lichtgewicht ontwerp dat natuurlijker om de pols zit.
  40+ trainingsmodi + Auto Track – Houd meer oefeningen bij dan ooit – krachttraining, HIIT, hardlopen en stand-up paddleboarding – en bekijk je statistieken op je pols terwijl je aan het trainen bent.
 • Actieve Zone Minuten – Haal de gewenste resultaten van elke training. Active Zone Minutes gebruikt uw hartslag om je naar jouw gewenste intensiteitsniveau te leiden en helpt je daar vervolgens te blijven.
 • Ingebouwde GPS – Gebruik de ingebouwde GPS om je tempo en afstand te zien tijdens buitenactiviteiten en controleer daarna je hartslagzones in de Fitbit-app.
 • Begeleide trainingen – Krijg toegang tot motiverende trainingen van partners zoals Daily Burn, Aaptiv en meer. Bekijk realtime statistieken in de app terwijl je aan het trainen bent.

Fitbit Versa 4 vergelijken en de prijs bekijken:

Lees meer…

Beste Fitbit 2024 #4: Fitbit Sense

De beste voor je gezondheid

Fitbit Sense kopen

Met GPS

Fitbit Sense

5/5

Bij bol.com

 • EDA-scan
 • ECG-app
 • Ingebouwde GPS
 • Alexa en Spotify

De Fitbit Sense. Hij staat op nummer vier in deze top Beste Fitbit 2024, maar misschien is het voor jou wel de absolute nummer één. Deze geavanceerde gezondheidstracker is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart. Hij heeft een EDA-sensor, een hartslagmeter die waarschuwt voor onregelmatigheden en een ingebouwde gps tracker. Ook helpt hij je beter te slapen en worden er meldingen gegeven wanneer je hartslag te laag of te hoog wordt. De batterij laadt snel op en gaat 6 dagen mee. Zo kun je altijd op je Fitbit vertrouwen! 

Zoals je gewend bent van Fitbit kun je ook verschillende Fitbit Sense bandjes kopen waarmee je kunt afwisselen. Vind jij het meegeleverde Fitbit Sense bandje al helemaal prima, dan hoeft dat natuurlijk niet. Wil je meer lezen over dit Fitbit model? Lees dan onze Fitbit Sense Review

Fitbit Sense vergelijken en de prijs bekijken:

Lees meer…

Beste Fitbit 2024 #5: Fitbit Sense 2

De beste met respons sensor

NIEUW: Er is nu ook de nieuwe Fitbit Sense 2. Als je nog geen Sense hebt gekocht en je twijfelt over welke het beste voor je is dan zou je de Sense 2 kunnen overwegen. Het verschil tussen de Fitbit Sense 2 en de Sense is dat de Sense 2 10% dunner en 15% lichter is, het een fysieke knop heeft in plaats van soft touch en de Versa 2 heeft een nieuwe lichaam respons sensor die continue elektrodermale activiteit meet, ook bekend als cEDA. Het cEDA-algoritme.

Fitbit Sense 2 kopen

Met GPS

Fitbit Sense 2

5/5

Bij bol.com

 • Vierkant kleurenscherm
 • Fitbit Pay contactloos betalen
 • 6+ dagen batterijduur
 • Smartphone-meldingen, Bluetooth-oproepen
 • HR, SPO2, ECG, huidtemperatuur en stress-tracking
 • GPS voor het volgen van routes
 • Slaapregistratie, ‘wellness’- en ‘gereedheid’-scores

De Fitbit Sense 2 is de meest geavanceerde, op gezondheid gerichte smartwatch met een batterijduur van meer dan zes dagen die je helpt stress te beheersen en jouw hartgezondheid te volgen met sensoren die tekenen van atriale fibrillatie kunnen detecteren via de ECG-app en PPG-algoritme (zowel FDA goedgekeurd als CE gemarkeerd), hartslagvariabiliteit, huidtemperatuur en meer. Het bevat ook onze nieuwe Body Response-sensor, die cEDA meet voor stressmanagement de hele dag door.

Fitbit Sense 2 vergelijken en de prijs bekijken:

Lees meer…

Beste Fitbit 2024 #6: Fitbit Luxe

De beste Luxe modieuze fitnesstracker

Fitbit Luxe kopen

Stijlvol

Fitbit Luxe

4.5/5

Bij bol.com

 • Stress-tracking
 • Slaap volgen
 • HR-tracking
 • Waterdicht tot 50m

Een Fitbit Luxe kopen, doe je vooral wanneer je een modebewuste sportieveling bent. Het is (dankzij de vernieuwde Fitbit Luxe band) namelijk de meest modieuze fitnesstracker tot nu toe. Je kunt wisselen tussen Fitbit Luxe bandjes om je horloge altijd met je outfit te matchen. Het uiterlijk levert overigens niets in op functionaliteiten. Anders stond dit horloge ook niet in onze lijst met beste Fitbit 2024 modellen!  

In 2021 kwam dit model Fitbit op de markt en we kunnen je vertellen: voor een modieus model is hij heel betaalbaar. Naast stappen tellen, je hartslag meten en calorieën tellen, gebruik je dit horloge ook voor het meten van stress in je lichaam en andere factoren die van invloed zijn op je fysieke én mentale gezondheid. Verder geeft hij notificaties en alarmen weer en kun je hem koppelen met een Android of iPhone smartphone. De batterij gaat zo’n 5 dagen mee. In onze Fitbit Luxe Review vertellen we je meer! 

Wil je de Fitbit Luxe vergelijken?

Lees meer…

Beste Fitbit 2024 #7: Fitbit Charge 4

De beste allround activity tracker

Fitbit Charge 4 kopen

Met GPS

Fitbit Charge 4

5/5

Bij bol.com

 • Ingebouwde GPS
 • HR-tracking
 • 7 dagen Batterijduur
 • Spotify

Op nummer zeven beste Fitbit 2024 staat de Fitbit Charge 4. Dit veel verkochte model is razend populair en dat is niet voor niets. De Fitbit Charge 4 functies zijn daar de reden voor. Zo heeft de Fitbit Charge 4 onder andere ingebouwde gps en Spotify control. Je kunt met de Fitbit Charge 4 hardlopen, zwemmen tot 50 meter diepte, wandelen en andere activiteiten doen. Hij registreert alles voor je, zelfs je nachtrust en hartslaginformatie. Bovendien is de Fitbit Charge 4 goud niet alleen heel handig, maar ook een echte eyecatcher. Zo sla je twee vliegen in één klap: fit, maar ook hip het leven door! Lees meer in onze Fitbit Charge 4 Review

Wil je de Fitbit Charge 4 vergelijken?

Lees meer…

Beste betaalbare Fitbit 2024 #8: Fitbit Inspire 2

De beste betaalbare fitness tracker

Fitbit Inspire 2 kopen

Voordelig

Fitbit Inspire 2

4/5

Bij bol.com

 • Betaalbaar
 • Comfortabel
 • Geweldig voor nieuwe gebruikers
 • Gratis jaar Fitbit Premium

Op nummer 8 staat de Fitbit Inspire 2. Als fitness-tracking nieuw voor je is, is de Fitbit Inspire 2 van € 79 de ultieme activiteitsband op instapniveau. Voor een derde van de kosten van de smartwatches van het bedrijf, krijgt de Inspire 2 basisgezondheidsstatistieken, automatische workout-tracking en nauwkeurige slaapinzichten. Het wordt ook geleverd met een gratis jaar Fitbit Premium. Het houdt je belangrijkste gezondheidsstatistieken bij. Dit omvat hartslag, stappentelling, lichaamsbeweging, verbrande calorieën en slaapkwaliteit. Je kunt het ook gebruiken om timers in te stellen en meldingen te bekijken. De Inspire 2 heeft geen GPS, ondersteuning voor contactloos betalen of muziekopslag. Het heeft ook geen geavanceerde gezondheidssensoren voor bloedzuurstofmonitoring of ECG-metingen. Lees ook onze Fitbit Inspire 2 Review.

Wil je de Fitbit Inspire 2 vergelijken?

Lees meer…

Beste Fitbit 2024 #9: Fitbit Inspire 3

De beste betaalbare nieuwe fitness tracker

Fitbit Inspire 3

VOORDELIG

Fitbit Inspire 3

Roze Geel Zwart 

5/5

Bij bol.com

 • Batterijduur tot 10 dagen
 • Oproep- en berichtmeldingen
 • Optimaal draagcomfort
 • Always-on displaymodus
 • Bandjes en wijzerplaten

De nieuwe Inspire 3 veel van de technische functies van de Inspire 2 – hij telt nog steeds je stappen, calorieën, actieve zone-minuten en hartslag. Het herinnert je er ook aan om te bewegen als je te veel tijd op de bank hebt gezeten, en je kunt AFib-waarschuwingen instellen, die je vertellen of je hartslag in rust boven of onder je gebruikelijke ritme komt. Een opmerkelijk verschil is echter dat de Inspire 3 de mogelijkheid heeft om SpO2 te volgen – zuurstofverzadiging in het bloed. Het ontbreekt nog steeds aan ingebouwde GPS- en EDA-sensoren (die stress monitoren), maar zoals basisfitnesstrackers gaan, is het indrukwekkend.

Fitbit Versa 3 vergelijken en de prijs bekijken:

Lees meer…

Beste Fitbit 2024 #10: Fitbit Ace 3

De Beste activity tracker voor kinderen

Fitbit Ace 3 kopen

KIDS

Fitbit Ace 3

4.5/5

Bij bol.com

 • Geïntegreerd met Fitbit-app
 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk
 • Helderder scherm

Op nummer 10 staat de Fitbit Ace 3. Dit model is onderdeel van de beste Fitbit 2024 top, omdat ook kinderen een geweldig Fitbit horloge verdienen! Dit kindermodel is geschikt voor actievelingen vanaf 6 jaar en volgt onder andere activiteiten en slaap. Nadat hij opgeladen is, gaat de batterij maar liefst 8 dagen mee. Fitbit Ace 3 Kids geeft kinderen herinneringen om te bewegen, maar ook om op tijd naar bed te gaan.  

Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan het nut van bewegen en slapen leren inzien. Met dit horloge lukt dat zeker. De wijzerplaat is voorzien van leuke geanimeerde karakters die klokkijken, sporten en slapen veel interessanter maken. Met een mooie Fitbit Ace 3 band erbij wordt het helemaal één groot feest. Lees ook onze uitgebreide Fitbit Ace 3 Review

Wil je de Fitbit Ace 3 vergelijken?

Lees meer…

Nieuwe Fitbit’s 2024

Nieuwe Fitbit Sense 2, Versa 4 en Inspire 3 – 2023

Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 4 en Fitbit Inspire 3

NIEUW! 24 augustus 2022 – Ze zijn er! De nieuwe Fitbit Sense 2 smartwatch, de nieuwe Fitbit Versa 4 smartwatch en de nieuwe Inspire 3 activity tracker. De release datum van de nieuwe Fitbit’s was 29 september 2022. Inmiddels zijn de nieuwe Fitbit’s volop te koop en kunnen ze meteen worden geleverd.

Fitbit Sense 2

Leef gezonder en voel je op je best als je stappen onderneemt om je slaap en stress te verbeteren met de nieuwe Fitbit Sense 2, Fitbit’s meest geavanceerde gezondheids- en fitness-smartwatch.

Fitbit Sense 2 kopen

Met GPS

Fitbit Sense 2

5/5

Bij bol.com

Fitbit Versa 4

Maak kennis met de nieuwe Fitbit Versa 4: een fitness-smartwatch met dagelijkse gereedheidsscore, actieve zone minuten, meer dan 40 trainingsmodi, ingebouwde GPS en een Premium-abonnement van 6 maanden.

Fitbit Versa 4

Met GPS

Fitbit Versa 4

5/5

Bij bol.com

Fitbit Inspire 3

Maak kennis met de nieuwe Fitbit Inspire 3, de gezondheids- en fitnesstracker die je helpt te doen waar je van houdt en je op je best te voelen. Het enige wat je hoeft te doen is het te dragen.

Fitbit Inspire 3

VOORDELIG

Fitbit Inspire 3

Roze Geel Zwart 

5/5

Bij bol.com

Google Pixel Watch

Fitbit Sense 2 kopen

STIJLVOL

Google Pixel Watch

Bluetooth® / Wi-Fi

Bij Bol.com

 • Veel gezondheidsfuncties
 • Uitgebreide ondersteuning bij trainingen
 • Slimme functies
 • Met valdetectie
 • Verwisselbare bandjes
 • Eenvoudige en intuïtieve bediening
 • Moderne AMOLED-display met altijd-aan-functie

Fitbit’s best uitziende horloge ooit! Fitbit en Google hebben een nieuwe smartwatch uitgebracht, de Google Pixel Watch – Fitbit’s best uitziende horloge ooit! Je kunt nu de Google Pixel Watch kopen bij Amazon.nl. Bol.com en Cooblue zullen later ook volgen en de Googel Pixel Watch te koop aanbieden.

Google’s Pixel Watch voelt aan als het Apple Watch-alternatief waar eigenaren van Android-apparaten op hebben gewacht. Het moet ook Fitbit-fans aanspreken die op zoek zijn naar vertrouwde menu’s en fitness-tracking, allemaal tentoongesteld in een stijlvol horloge-ontwerp.

De Google Pixel Watch is in twee uitvoeringen verkrijgbaar:

 1. Google Pixel Watch met Bluetooth® / Wi-Fi [hier] waarbij je de telefoon bij de hand moet hebben om sms’jes en oproepen te beheren.
 2. Google Pixel Watch met 4G LTE + Bluetooth® / Wi-Fi [hier] waarbij je volledig verbonden bent zonder je telefoon in de buurt.
BEKIJK PRIJS
LEES REVIEW

Conclusie beste Fitbit 2024!  

Zoals je kunt lezen zijn er 10 Fitbit modellen geselecteerd voor de Beste Fitbit 2024 selectie. We hebben dit gedaan op basis van verkoopresultaten, reviews en functionaliteiten. In plaats van dat je per Fitbit horloge reviews moet lezen, heb je na het lezen van dit artikel al voldoende kennis in huis over wat de juiste keuze is. Natuurlijk bepaal je nog altijd zelf wat voor jou de beste keuze is. Hopelijk helpt dit overzicht je daarbij! 

Meest gestelde vragen

Heb je na het lezen van dit artikel over de beste Fitbit 2024 nog vragen? Twijfel je nog over een bepaald Fitbit horloge of weet je niet waarom je per se Fitbit moet kiezen? De meest gestelde vragen vind je hieronder. Doe er je voordeel mee! 

 1. Is de beste Fitbit 2024 voor iedereen hetzelfde?

Hoewel de beste Fitbit 2024 vooral bepaald wordt door de verkoopresultaten en functionaliteiten, hoeft niet iedereen dezelfde Fitbit het beste te vinden. Waar de één de functionaliteiten heel belangrijk vindt, kijkt een ander weer naar het uiterlijk van een horloge. Daarom hebben wij een top 7 beste Fitbit 2024 modellen voor je gemaakt. Zo maak je voor jezelf altijd de beste keuze! 

 1. Waarom Fitbit en niet een ander merk?

Het is niet voor niets dat onze website alleen focust op Fitbit horloges. Wij hebben ingezien dat Fitbit niet alleen ontzettend veel functionaliteiten aan gebruikers biedt, maar ook nog eens heel betaalbaar is. Daardoor is Fitbit een toegankelijk merk voor elke portemonnee. Wil je iets meer geld uitgeven, kies dan een luxer model zoals de Fitbit Sense. Verder is het fijn dat Fitbit niet alleen aan volwassenen, maar ook aan kinderen denkt bij het ontwerpen van haar horloges. De Fitbit Ace 3 Kids is heel populair onder de jongste actievelingen en dat is natuurlijk niet zonder reden. 

 1. Kun je met elke Fitbit hardlopen, zwemmen, enzovoort?

De activiteiten die je met een Fitbit kunt uitvoeren, verschillen soms per horloge. Toch kun je met de gemiddelde Fitbit hardlopen, zwemmen en andere standaard sporten uitvoeren. In het Fitbit overzicht op onze website (bovenaan in het menu) kun je per Fitbit horloge de volledige review lezen en de bijbehorende functies bekijken. Zo weet je zeker dat je een Fitbit horloge kiest dat bij jouw sportieve kant past. 

 1. Wanneer komt er een nieuwe Fitbit op de markt?

Het is nooit helemaal te voorspellen wanneer Fitbit met een nieuw Fitbit horloge komt. Wel merken we dat er over het algemeen steeds een jaar tussen zit. Op het internet ontstaan regelmatig geruchten over nieuwe modellen en veel van wat er wordt beweerd, blijkt te kloppen. Zodra er nieuws naar buiten komt, gaan wij daar direct achteraan. Als bezoeker van onze website ben jij dan natuurlijk de eerste die het hoort. Houd onze website goed in de gaten, want hier vind je altijd het laatste Fitbit nieuws! 

Fitbit’s vergelijken

Wil je de Fitbit’s vergelijken? Maak dan gebruik van onderstaande vergelijken tool. Vink de Fitbit smartwatch of activity tracker aan naar keuze en druk op de vergelijken button, je ziet meteen de verschillen,

TIP! Kantel je smartphone horizontaal zodat de vergelijk kolommen volledig en naast elkaar op het scherm komen.

Mobiel: Maximaal 2 tegelijk vergelijken
Computer of laptop: Maximaal 3 tegelijk vergelijken

[wpv-view name=”fitbit-vergelijken”]