BCC Fitbit aanbieding + Black Friday Deals (2021)

BCC Black Friday aanbieding

2021: Fitbit Black Friday is er voor de beste Fitbit deals en aanbiedingen. Ook BCC doet mee aan de Black Friday en Cyber Monday aanbieding deals in Nederland.

Ben je op zoek bent naar de beste BCC Black Friday (en Cyber Monday) aanbieding met actuele prijzen? Bekijk dan hieronder de aanbieding en vergelijken tabbellen. Je ziet in een oogopslag waar je de goedkoopste Fitbit kunt kopen. Vergelijk de prijzen van BCC met de prijzen bij Bol.com, Amazon.nl. en Mediamarkt.

Bcc Fitbit Charge 4 aanbieding

Fitbit Charge 4 heeft nu al korting, voorafgaand aan Black Friday. Black Friday officieel volgende week, maar we hebben zojuist een van de beste Fitbit Black Friday-deals tot nu toe gezien. Fitbit Black Friday-deal: Fitbit Charge 4 nu slechts € 109 bij BCC.

FOTO: Fitbit Charge 4 en Charge 5 activity tracker

De Fibit Charge 4 kost nu slechts € 89 bij BCC. Dat is € 20 korting en de goedkoopste die het ooit is geweest. Dit is Fitbit’s meest veelzijdige fitnesstracker, en nu hij minder dan € 100 kost, is het de moeite waard om op te halen als je in een betere conditie wilt komen.

De beste fitnesstracker van Fitbit heeft ingebouwde GPS, een hartslagmeter, slaaptracking, contactloze betalingen en is waterbestendig tot 50 meter.

De Fitbit Charge 4 werd in de lente van dit jaar uitgebracht en werd geleverd met een functie die niet eerder op zijn andere fitnesstrackers te vinden was: ingebouwde GPS. Dat betekent dat als je je hardloop-, wandel- of fietstochten nauwkeurig wilt vastleggen, je je telefoon niet meer mee hoeft te nemen.

BCC Fitbit aanbiedingen

In onderstaande beste deals tabel zie je de meest gekochte Fitbits met actuele prijs.  Fitbit Versa 3, Fitbit Sense, Fitbit Charge 5, Fitbit Charge 4, Fitbit Luxe, Fitbit Inspire 2, Fitbit Ace 3 voor kinderen.

Bekijk zeker ook onze beste Black Friday deals pagina voor de laatste aanbiedingen bij Bol.com, Coolblue, Amazon.nl, Mediamarkt en meer.

De beste Fitbit-deals van vandaag…

 

Plaats een reactie