Alles over Fitbit; de beste sporthorloges!

Op bovenstaande foto zijn onderstaande Fitbit’s te zien:
Ace 2 kids | Inspire 2 | Charge 4 | Sense | Versa 3 | Versa 2

Maak kennis met jouw trouwe sportmaatje

Een stukje innovatie voor een heleboel motivatie.

Een sportmaatje dat niet afzegt, de beste sportadviezen geeft en het sporten vooral leuk maakt. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, niet?

Dit ideale sportmaatje staat op jou te wachten. Maak kennis met Fitbit.

  Hartslagmeter
  Stappenteller
  Calorieënteller
  Slaappatronen
  Stopwatch
  Horloge
  Melding wanneer je gebeld wordt
  Fietsbewegingen
  Afstandsmeter

En dat allemaal in één!

Fitbitkopen.nl

Wij weten alles van een multifunctioneel horloge en vooral wat het je kan brengen. Sporten en bewegen wordt inzichtelijk, je bent bewuster van je gezondheid en daar dragen wij graag aan bij. Daarom lees je bij ons alles over:

  • Nieuwe Fitbit modellen
  • Reviews van Fitbit horloges
  • Welk Fitbit model het best bij jou past

Wij geloven in de toegevoegde waarde van Fitbit in ons dagelijks leven. Fitbit zorgt namelijk voor:

  Motivatie
  Meetbaar maken van de activiteiten
  Advies op maat
  Plezier

Als sporten leuk is dan komen de resultaten vanzelf. Wij geloven dat plezier de drijvende kracht is achter een gezonde levensstijl.

Wist je dat plezier in het sporten zorgt voor 1000% meer slagingskans om fit te zijn? Logisch natuurlijk! Want als je iets leuk vindt dan ga je het ook vaker doen. En dat is nou precies waar het bij sporten om draait.

De kracht van de juiste Fitbit

Deze producten van Fitbit zijn speciaal ontwikkeld om jou te helpen met het bereiken van je gezondheids- en fitnessdoelen.

Niet met bloed, zweet en tranen. Maar met een glimlach, zweet en plezier. Een klein maar groot verschil dat zijn weerga niet kent. 

Wij zien een wereld voor ons waarbij sporten voor iedereen weer hartstikke leuk is. Niet meer sporten omdat het moet, maar omdat het kan. Daarom adviseren wij maandelijks duizenden bezoekers met het kiezen van een geschikte Fitbit.

Wat is Fitbit precies?

Fitbit is een Amerikaans bedrijf dat activiteitstrackers produceert in de vorm van een sporthorloge. Deze sporthorloges houden allerlei data bij die voor jou van belang zijn. Je kunt hierbij denken aan het aantal stappen, de hartslag en de slaapkwaliteit. Want je kunt alleen alles uit de dag halen, als de nacht minstens net zo goed is.

Maar de horloges bieden ook de voordelen van een reguliere smartwatch, zoals zien wanneer je gebeld wordt. Je krijgt dus het beste van beide werelden.

Op onze website vind je veel verschillende artikelen over alle sporthorloges van Fitbit, zoals reviews van verschillende sporthorloges, maar ook een vergelijkingstool waarmee jij binnen 5 minuten kunt zien welk Fitbit sporthorloge het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Meer dan een miljoen mensen ervaren de voordelen van Fitbit

Fitbit is ongekend populair. Niet voor niets is Fitbit uitgeroepen tot de meest accurate sporthorloge ter wereld.

Inmiddels hebben wij al meer dan 50.000 bezoekers geadviseerd over een geschikte Fitbit. Daar zijn wij erg trots op en hopen voor jou ook van waarde te kunnen zijn.

Lees gerust onze artikelen en vind de Fitbit voor het behalen van al jouw gezondheids- en fitnessdoelen.

Op naar een gelukkig en fit leven!