Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

De Fitbit Versa smartwatch is waterdicht tot 50 meter, biedt 24/7 hartslag tracking en kan muziekbestanden opslaan en afspelen.

Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

Fitbit’s Versa smartwatch kun je nu kopen en biedt een interessant alternatief voor de markt dominerende Apple Watch. Om te beginnen is er de prijs: de Fitbit Versa kost € 200,- euro [hier] en de Apple Watch Series 3 heeft prijzen vanaf € 400,- euro [hier]

Lees verder

Fitbit Versa Review

Fitbit Versa is het nieuwste (2018) draagbare apparaat van Fitbit. De Versa valt onder de categorie smartwatch en heeft een volledig nieuw en lichter ontwerp, meer personalisatie mogelijkheden en een batterijlevensduur van meer dan vier dagen.

Bestel hier de Fitbit Versa (2018) Smartwatch

De snelle doorbraak van Fitbit Versa is waarschijnlijk omdat het bedrijf heeft gezegd dat de Versa slechts voortbouwt op het succes van zijn iets oudere en meer functierijke broer of zus de Fitbit Ionic.

Lees verder

Fitbit Flex 2 Stappenteller met Losse Module

Fitbit Flex 2 ™ Kopen. De Fitbit Flex 2 ™ Activity Tracker is NU TE KOOP in Nederland. En met de losse module is deze stappenteller ideaal geworden voor het onopvallend dragen.

Fitbit Flex 2 met losse module

De Fitbit Flex 2 ™ is de opvolger van de Fitbit Flex. DeFitbit Flex 2 ™ is in verschillende trendy kleuren te verkrijgen.

Bestel hier de Fitbit Flex 2 Activity Tracker

Koop bij bol.com

Lees verder